Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane masrafları için yeniden bir tazminat davası açtık..?

Cngztrn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hayırlı aksamlar sadece bilgi sahıbı olan kişikerin yorum yapmasını ıstıyorum lütfen.
4 yıl once trafık kazası gecırdım ıkı devlet hastahnesınden %45 sureklı raporum var yasım 21 di kaza gecırdıgımde 5 kez ameilyat oldum ve 165 bın tazmınat aldım ama su an trafık sıgortasına tekrardan mahkeme acıldı avukatım eksık odeme ve hastahane masrafları gıderlerının alacagımı almadıgını soyledı mahkeme ankara adli tıpa sevkettı %17 rapor cıkartı bu durumda tazmınat alma hakkım varmı ?

Yardımcı olursanız cok sevınırıö takler...

Şimdi şöyle birşey var.Sigorta dan %45 oranında ki rapor ile tazminatını almışsın.Eksik olan için dava açmışsın fakat adli tıp da ki rapor oranın düşük cıkmış.İlk raporunu normal devlet hastanesinden aldığın için para bile geriye ödeyebilirsin alacağın ücret daha az çıkarsa öyle bir olasılıkta var.

Anlamadıgım konu su ıkı ayrı devlet hastahanesınden sureklı %45 raporum var ankara adli tıp bu kadar dusuk bır oran nden verır durumum ortada zaten ondan ziyade ben nden gerı oduyorum kı heyetın karsısına cıktım o raporu onlar verdı benım bırda ne sucum var . Ve raporda bu kdr dusme nden ne ıcın olsun arasındakı fark daglar kadar

Üst Alt