Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane sağlık raporunun kopyasını veridi. Aslını nereden alabilirim?

zafenatpena

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sağlık kurulu raporunun aslı ya da noter tasdikli sureti isteniyor. Dostlar raporun aslını nasıl alacağım? Bana hastaneden çıktı verildi raporun olduğu.

bildiğim kadarı ile E -DEVLET üzerinden indiriliyor artık, ve aslı yerine geçiyor. Yanlış bilmiyorsam. !!!

Artık raporlar elektronik imzalı olarak çıktığı için aslı diye bir durum yok. E-devletten veya e-nabızdan indirdiğiniz rapor geçerlidir. Sadece çıktı alırken karekod / barkod / doğrulama kodu olmasına dikkat ediniz.

Benim raparum eski ve sürekli araç alımı için bayiye gitdiğimde bana karekodlu belge olması lazım dedi benim elimdeki raporla hastaneye gitsem onu o şekil yenileme yaparlarmı yoksa baştan heyetemi girmem lazım

@dankin,

hayır eskisini yeni olarak vermezler, yeniden rapor düzenlenmesi gereklidir, araç alımında ÖTV indirimi için ise ayrıca heyete girilmesi gerekmektedir.

@16Caner16, ehliyeti yenilerken kullanılan raporla alamıyormuyum ya kafam iyice karıştı önceki arabımı alırken bu raporu vermem yeterli olmuştu karekod uygulaması çıkmış sıfırdan ehete girip rapormu alıcam ben

@zafenatpena
Kardeşim bu linkten raporunun aslına ulaşabilirsin.https://erapor.saglik.gov.tr/dogrulamaservisi

Üst Alt