Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane sırasında engelli gözükmüyorum!?

kenan_emir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Engelli raporu aldım hastane sırasında engelli görünmüyor engelli önceliği için ne yapmak gerekiyor

Ben kayıt bölümüne engelli kimliği ile başvuruyorum ben.

MHRS direk engelli çıkmıyor o Zaman filmlerde filan öncelik çıkıyor

Her hastanede engelli önceliği yok. Kayıt açtırırken engelli kimlik kartını göster.öncelik varsa ilk senin ismin yanıyor içerdeki hasta çıkınca.

Kayıt sırasında kartını göstermen gerekiyor.
Tabii uygularlar mi , uygulamazlar mi bilmiyorum.
Burası Türkiye:)

@kenan_emir,

Hepsinde yok hastane yönetimi isterse uyguluyor. Ama sen mr filen çekileceksen oradaki görevliye rica et, düzgün birine denk gelirsen kolaylık sağlıyor. Benim de düzenli gittiğim devlet hastanesinde engelliye öncelik yok ama kan verirken 2 hemşire var anlayışlı, geldiğinde bekleme beni bul hallederiz işini diyorlar. Randevu sırasıda doktorun insiyatifinde. Kapıdan rica ettin mi öncelik tanıyor bazıları , tabi bazen gıcık doktorada denk geliyorsun.

Biz engeliler engeli öncelik haki hastanelerde biz engellilere öncelik verilmesi için çimlere yazalim

Ben neden gözükmüyor diye sormuştum. Gözükmemesi normalmiş. Gözükmesi için MHRS randevusu yerine hastaneden engelli kimlik kartı ile sıra alınması gerekiyormuş.

@dreamfail,

MHRS den randevu alıp hastaneye gittiğinizde kayıt açtırırken engelli kimlik kartını vereceksiniz. MHRS den randevu almadan gitmeyin sakın.

valla bu devirde ne kimse engelliyi takılıyor ne yaşlıyı sırayı kim kaptırırsa ben kaç sefer skat halimle ayakta bekledim ter içinde durumumu iletim engeliyim diye git otur dedi allahtan başka yardım edecek kise kalmadı hele bu çağda

@dreamfail,

Onu nasıl alıcaz MHRS randevu olmadan doktor kabul etmiyor engelli kimlik ile nasıl randevu alıyorsunuz

Engeli kimliğim yok efendim normal kimlik ehliyet eski 2008 almıştım

@kenan_emir, Denizli de devlet hastahanelerinde ya MHRS aracılığı ile muayene talebinde bulunuyorsunuz yada hastaneye gidip muayene sırası alıyorsunuz. Denizli de böyleyse tüm devlet hastahanelerinde böyledir. Şunu belirtmek gerek MHRS hastaları randevuyu hastaneden alanlardan önceliklidir.

@dreamfail,
Her yerde öyle değil, hatta aynı hastanede dahiliye hastaneden randevu verirken, göz vermiyor. Kontrol için veya o hastaneye ilk defa gidecekseniz mutlaka MHRSden randevu alarak gidin. Gittiğinizde hasta kayıt bölümüne sorun, sonraki gidişlerde ona göre gidin.

Engelli kimliğim bir tek acil serviste işe yarıyor. Gösteriyorum doktora alıyor içeri.

@cemil47,

Denemek istiyorsan şansını git dene. Ama gidip gelmen zorsa MHRS den randevu almadan gitme.

Üst Alt