Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane tarafından oranı düşürülen heyet raporu hakkında..?

nuriamca.com

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Elimde 2006 yılına ait ÖZEL DONANIMLI ARAÇ almak için "SOL ALT EXTREMİTE POLİO SEKELİ tanısı ve %40 oranlı raporum var. 22.03.2013 tarihinde ENGELLİ KİMLİK KARTI almak için yeniden hastaneye başvurdum ve aynı tanı ile ( oran belirlendi. Bu yeni rapor ile ENGELLİ KİMLİK KARTI müracaatı yapsam kabul görür mü? Ayrıca kullanmakta olduğum H sınıfı ehliyetim ve şu anda kullandığım ELDEN DEBRİYAJLI aracımın akıbeti ne olur. Yeni almış olduğum raporun oranına itiraz etsem sonuç değişir mi?

Bu raporla özürlü kimliği kartı alamazsınız. En az % 40 olmalı.. ÖTV'siz alınan araçlarda rapor oranının bir önemi yok, Ehliyetiniz iptal edilmez.. Rapor oranınıza itiraz etsenizde sonuç değişmeyebilir. Polio sekeli için uğraştırmadan yüksek oran verilmiyor. Dava açma yoluna gidebilirsiniz gerekirse..

Benim anlamadığım % 28 oran verilen bir vatandaşa H sınıfı Ehliyet veriliyor ENGELLİ ARACI alma hakkı veriliyor nasıl oluyorda kendini tanıtması ve durumunu gösteren ENGELLİ KİMLİK KARTI verilmiyor. Bu nasıl bir sistemdir.

Üst Alt