Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane yolluk ödeneğini hakkında..?

dragonsga

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
1
Ben Kastamonu'nun bi ilçesınde memur olarak calısmaktayım.Ankara'ya kontrol için gitmem gerekiyor.Bildigim kadarı ile yolluk alabilmek için sevk zincirini takip etmem gerekiyor.Fakat epikrizimde 1ay sonra kontrol muayenesine gelmesi yazıyor.Bu durumda sevk zincirini taip etmeden direk ilçeden Ankara'ya sevk alarak gidebilir ve yolluk alabilirmişim.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.Hepinize cok gecmiş olsun.TESEKKÜRLER...

Bu konuda deneyimi olan var mı? Ne önerirsiniz arkadaşımız?

Hastane yolluğu ödeneği için hastanenizdeki mutemet ile görüşün

Kardes mutemetlerin odedigi yolluk yillar evveldi. Suam sgk nin 2f formunu bulundugunuz yerdeki bir hekime doldurtup aile hekimi vs... Olabilir... Daha sonra sevk edilen yerde de alt kismini da sevk edildigini, yerde doldurtcaksiniz... Calistiginiz yere dondugunuzde sgk ya muracaat edip cagri kagitlariniz ve 2f formlariniz ile evraklari teslim edin...

Sami kardes ben hataydayim surekli ist..kontrole gidiyorum..senin yapacagin sey devlet hastanesindeki hastaliginla ilgili doktordan kontrol icin gidecegin hastanenin ilgili bolumune sevk alacaksin sevki aldigin gun dahil 3 is gunu icerisinde orada olman lazim.ordaki doktorunada onaylatip en yakin sgk yateslim edeceksin...

Üst Alt