Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanede çalışmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

safranboluyavuz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ismim Yalçın ben AS hastasıyım halk arasındaki adıyla kanburluk şimdilik fizksel anlamda bir sorunum yok ama belim tutuk ve ağrılı bir hastalık,
%30 özürlü raporum var...

Amacım bir hastaneye işe girmek bunun için:

Arel Üniversitesinden Tıbbi Sekreterlik eğitimi ve sertifikası aldım, Veterinerlik M.Y.O. mezunuyum bilgisayar sertifikam ve 10 parmak F klavyem var, hastanede bir çok bölümde çalışabilirim...
ben hastanelerde ki taşeron firmalara gttim ama buralarda işe girmek için bir tanıdığınızın olması gerkiyor, yardımcı olursanız sevinirim...

İnternet üzerinde kariyer.net yada yenibiriş .com a engelli olarak üye ol burada engelli alan hastaneler var acıbadem memorial vs gibi

ben engelli statüsünde başvuru yapamıyorum %40 olmsı lazım, %40'ın altındakileri almıyorlar, onun dışında kariyer net, yenibir iş, secret com hepsine başvurdum ama cevap alamadım...

Üst Alt