Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanede Makine teknisyeni ya da teknikeri olarak çalışan var mı?

OguzZ'

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
başlıkta da dediğim gibi makine dalından mezun olup da hastahanelerde tekniker yada teknisyen olarak çalışanlar var mı ? ne iş yapıyorsunuz ? nasıl bir yer ? bilgi verebilecek olan var mı ? teşekkürler

Hastanelerde teknisyen olursan teknik arızalara gidersin tekniker olursan bi nevi usta sayılır teknisyeni gönderme tekin seninde başlarında durma veya çözülemeyen durumlarda müdahale edersin.bunlar bi yana kalsın engelli olarak atanirsan eğer engel durumuna uygun veya pozisyona göre iş verilir o kurumla alakalı göreceli bi durumdur artık nasıl bi yere dayandığına bağlı masa başıda olabilirsin arizayada gidebilirsin arkadaşım bunları çok önemseme tercihlerini yap gerisini Allaha bırak derim.baska alternatifinmi var sanki makine mezunuysan ne yapcan zor diye tercih yapmama bi lüksün varmı?

tabiki tercih yapmaktan vazgeçmicem şu an bankada çalışıyorum ve zor geliyor ortapedik engelli olduğum için ağır şeylerde kaldıramıyorum acaba teknisyen olursam ağır işler verirler mi diye korkuyorum.. tabiki allah her şeyi daha iyi bilir en iyisi bekleyip görmek

Ortopedik engelliyi tutupda teknik arızalara gerçek halleri yok sen rahat ol içini ferah tut kardeşim herşeyin hayırlısı bakalım bi aciklayabilirlerse inş.benden yana sorun yok olsa da olur olmasa da fakat okdr çok umut bağlayan arkadaşlar varki onların umutlarını böyle geciktirmeleri hiç hoş değil ne yazık ki kendi iclerinde anlaşamayan kurumdan ümit bekleniliyor hayırlısı diyelim..Allah gönlüne göre versin ins

kamu hastanelerinde çalışan makine teknikerleri

Arkadaşlar merhaba;2018 ekpss sınavına ilk kez bende girecem,önlisans makine teknikeriyim bizim bölümden gecenki atamalarda özellikle kamu hastanelerine alınıyor,aranızda makine teknikeri olarak kamu hastanelerinde çalışan varmı? varsa ordaki çalişma ve maaş şartlarından bahsedebilir mi?Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bende makine teknikeriyim atanamadım Mart atama var kaça düşer benimki düşük

Arkadaşlar merhaba; ner de bu makine teknikerleri? daha önce sınava girenler,atananlar,kaç puanla nerelere atandınız.çalışma ortamı çalıştığınız kurum neresi maaşlar nasıl?bizlere de bilgi verebilir misiniz.?

Makine teknikeri arkadaşlar bu alımda malesef bizden alım yok demekki devlete yerimiz de yok,sevgili makine teknikeri arkadaşlar birlik olup bimer'i ve cimer'i mesaj yağmuruna tutarsak sonraki açılacak kodrolarda bizdende alım yapacaklardır.Bizim sadece yapacağımız budur..

önlisans yok ama lise var , daha önce atanan arkadaşlar hastanede ne iş yapıyorsunuz nerde çalışıyorsunuz çalışma koşullarınız ve maaşlarınız hakkında bilgi verirseniz seviniriz

Kamu hastanelerinde makine teknisyeni maaşı

merhaba arkadaşlar , 1 hafta önce kadar kamu hastanesinde makine teknisyeni olarak işe başladım fakat ayın 15 i geçtiği için maaş alamadım. Maaşımın ne kadar olduğunu sorduğumda ise yine yanıt alamadım. özetle kamu hastanelerinde makine teknisyeni olarak görev yapan biri ne kadar maaş alıyor ? (Not: tekniker değil ve yeni başlamış biri)

Üst Alt