Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanede taşeron olarak çalışırken EKPSS kura ile atandım. Süreç nasıl işleyecek?

Cihatt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar

ben hataydan 2018’e KPSS kura ile atandım dört Nisan’da sağlık Bakanlığı’na atandım bakanlıkta 11.04.2018 tarihinde duyuru yaparak istenen belgeleri açıkladı ve ben belgelerimi topladım bağlı bulunduğun il sağlık müdürlüğüne teslim ettim

Ben zaten halihazırda Hatay devlet hastanesinde çalışıyorum taşeron olarak engelliyim %72 raporum var ama yinede sağlık Bakanlığı’na atandım Zaten taşarona son dedi devletine iki Nisan’da kadroya geçtik sürekli işçi statüsüne geçtik bir güvenlik soruşturması yapılmıştı şimdi yeniden bir güvenlik soruşturması yapılacak atandım kadrolu hizmetli

bu durumun ben nasıl takip edeceğim bilen arkadaşlarımız rica etsem bana bilgi verebilirler mi

Son düzenleme:
Sen bakanlıkta Kadrolu memur oldun işçi kadrosundan memurluğa geçiş yaptın evraklrını teslim ettikten sonra atandığın il sağlık müdürlüğüne muvaffakatname götürmen gerek bunu kurumlar kendi aralarında da yapabliorlar. Tekrar hayırlı olsun

Kardeşim bana hiç kimse öyle bir şey söylemedi normal istenen belgeleri topladım bizim Hatay'daki il sağlık müdürüne teslim ettim ve bana beklesin biraz güvenlik soruşturması olacak güvenlik soruşturmasından sonra temmuz ağustos arası başlayabilirsin işi ben defalarca söylememe rağmen Hastanede zaten çalışıyorum işçi statüsünde yani bu kadar süre bekleyeceğim 3.04 ay diyorlar Muvaffatname Götüreceğimi kimse söylemedi

Kardeşim ben yani evrakları teslim ettim 16 Nisan'da bana dediler ki bir güvenlik soruşturması yapılacak ve ben bu süreci nasıl takip Edeceğimi bilmiyorum muvafakatname götüreceğini kimse söylemedi

Engelli raporlarla ilgili

Selamünaleyküm değerli arkadaşlar 2013 tarihinde Ankara'da çıkarılmış Olan rapor %72 2011 tarihinde hatay'da çıkarılmış olan rapor %77 2013 Ankara'da Çıkarmış olduğu %72lik olan raporu Atanmış olduğu kuruma gönderdi Şimdi değerli arkadaşlar 2011 tarihinde Hatay'da çıkardığı rapor %77 Bu raporla Aile ve Sosyal hizmetlerinden Engelli kimlik kartı Başvurusunda bulundu geçen hafta burada herhangi bir sıkıntı olur mu

sonuç itibari ile ikisi de sürekli rapor Devlet sormazmı engelli kimlik kartım da özürlülük oranı %77 Atanmış olduğu kuruma gönderdiği rapor %72 biri olsunsizlik düşüncesi çıkmaz mı Ama en güncel rapor %72lik Olan rapordur bunu 2013 tarihinde çıkardı Ve hizmetli olarak atandı sağlık bakanlığına Şimdi değerli arkadaşlarım herhangi bir sıkıntı olur mu engelli kartını yüzümden Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallah diyorum

Cihatt mrb hiç bir sıkıntı olmaz
Olsaydı baş vurudan sonra ortaya çıkardı
Arada fazla bir %oynamıyor durumunuzla ilgili.

Üst Alt