Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanede usulsüzlük var diye emeklilik raporumla ilgili olarak yeniden sevk edildim?

aasime

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Vergi indirim belgesi alarak SSK dan Kasım 2013 tarihinde emekli oldum. Oranım yüzde 68 ve sürekli. 31.12.2014 tarihinde Tokat SGK il müdürlüğü tarafından aranarak, Tokat Devlet Hastanesinde Heyet Raporlarıyla ilgili usulsüzlük tespit edildiğini ve müfettişler tarafından benimle birlikte birçok emeklinin tekrardan kontrol muayenesine sevk edileceğini söylediler. Beni ücretini kendim karşılamam gerektiğini yazan bir evrakla Tokat Devlet Hastanesine sevk ettiler. Hastanede engellilerden herhangi bir ücret alınmaması gerektiğini söylememe rağmen benden 142,50 TL muayene ücreti, 154,50 TL de tahlil ücreti olmak üzere toplam 297,00 TL tahsil ettiler.

1. Elimde Ankara Sağlık Kurulu'nun onaylı ve sürekli raporu olmasına rağmen, SGK'nın benim isteğim dışında, zorla hastaneye kontrol amacıyla sevk etmesi durumunda bu ücretin SGK tarafından karşılanması gerekmez mi?
[FONT='inherit']
2. Engellilerden hastanede heyet raporlarından herhangi bir ücret alınmaması gerektiğini beyan eden genelgelerin olmasına rağmen ve benim bunu Tokat Devlet Hastanesine söylememe rağmen bu paranın benden zorla alınması doğrumu dur?[/FONT]

Üst Alt