sa arkadaşlar,hastanede sıra beklerken bana bi türlü sıra gelmiyordu sıra verilen yere tekrar bi bakayım dedim.görevli kişi 65 yaş üstü 7yaş altı vs öncelikli olanları röntgen zarfına yazarken gördüm ve benimde önceliğim olduğunu söylediğimde ben bir şey yapamam dedi.bende öncelikli olanları yazdığınızı gördüm dedim,hiç oralı bile olmadı neyse tekrar sırama geçtim 1 saati geçik bekledim röntgen teknisyeni zarfın üstünde yazılı olanları çağırıyor benimde önceliğim var beni niye almıyosunuz dedim.kapıda itiş kakış derken 5dk sonra güvenlik ve polis geldi onlarda mobbing uyguladı şunun işini halledin götürelim dediler 1dk da filmimi çekip karakola gittikki ne gidiş teknisyen şikayetçi olmuş.mesaisi bitene kadar beledik gelincede beni odaya kapatıp kapıyıda üstüme kilitlediler.neyse mahkemelik olduk.hakim ikimizade 5yıl adli kontrol şartıyla bıraktı fakat teknisyeninkamu kurumunda çalıştığı için bursa il sağlık tan avkatı olduğu için benimde avukatım yoktu hakimde karşı taraf vekil ücretini benim ödememde karar kılmış avukatta hemen posta yoluyla gerekçeli karar yazısıyla vekil ücretini il sağlık müdürlüğünün hesabına yatırmam gerektiği yönünde tarafıma bildirdi.bende itiraz ettim red olundu itirazdan sonra bana resmi hiç tebliğ olmadı telfonla arayıp bu parayı yatırman gerek dedi yoksa icraya koyarım dedi.bende avukat hanıma benim dosyam e-devlet'te ve UYAP!ta gözükmüyor dedim.ben BİMER!e ve CUMHURBAŞKANLIĞINA ŞİKAYET DİLEKÇESİ DOLDURDUK'tan sonra DOSYAM'I göremiyorum dedim...1 BEN BU VEKİL ÜCRETİNİ ÖDEYECEKMİYİM,2 DAHA ÖNCE E-DEVLET'TE VE UYAP'TA GÖRDÜĞÜM DAVA DOSYAM NEDEN GÖZÜKMEZ.bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan ACİL yardım bekliyorum., SAYGILARIM'LA...