Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanede yatarsam engelli maaşım kesilir mi?

adanalı01
durumunuzu kuruma dilekçe ile hastanede kalacağınız süreyi bildirin.2022 maaşını bilmıyom ama aldıgınız evde bakım ise kesilmez.

bişey olmaz kanki maaşına hasta bakıcıya verirsin bi miktar sana sigara satar unaytıt millet senden sigara dilenir oranın agası olursun para var huzur var
adanalı01

KAPATTI!

Valla bilmiyor um 2SENEDIR XANAX1MG CEDRINAXR200. Rısberdal2mg. Oflex10 kullanıyorum 2kere motor kazası yaptım

KAPATTI!
merhaba kulak asmayın çok ama neden hastaneye yatmak istiyorsunuz sonra sizi kim çıkaracak ordan bildiğim kadarıyla kendi isteğinizle çıkamıyorsunuz bu tarz hastanelerden.

ama ölüm demek değil hiç merak etmeyin sadece yoğun bi ilaç kullanımı olacak eskisi gibi bakımlı olamayacaksınız (eğer -idiyseniz çünkü kilo alacaksınız) muhtemelen de oraya girdiğinize pişman olacaksınız ve biran önce çıkmak için elinizden geleni yapacaksınızdır tahminim ..bence olan biteni doktorunuza anlatın bunun yerine eğer yeterli gelmezse bir yakınınızı yanınıza alın ve öyle gidin doktora ve olan biteni doktorla paylaşın.

KAPATTI!
Ben bunları doktora söyledim eylülde Rivotro l yapacam dedi devamli kontrole gel diyor bidaha kine sorimmi benim tesisim ne diye

özele git ekrem toktan uzak dur ekrem tok akıl hastanesi elini veren kolunu zor alır ordan

bende ekrem tokta polis zoruyla yattım taburcu olana kadar akla karayı seçtim 6 ay yattım adli vaka gittim

hacettepe yi önermem girince ardından kapıyı kilitliyorlar bir ihtiyacını alamıyorsun yakınlarının getirdiği ile yetiniyorsun

cezai ehliyetim yok kararı verildi 10 senemi yatcam ya genelde 1 yıl yatıyorlar

adanalı01
sen o kadar gidiyorsun oradaki adli serviste yatan cinayetten kaç gün yatıyorlar bilmiyormusun sormadınmı hiç hastalar arasında konuşmadınızmı taburcu olanları görmüyormusun 1 yıl yatıyorlar genelde

sagol kanka

40020431_2076583412360190_4728611293265657856_n.jpg

Üst Alt