Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanedeki sürecin tamamlanmaması nediyle emeklilik müracaatım reddedilmiş!?

osman1977

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim sizden bir konu hAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM 15.02.2017 TARİHİNDE MALÜLEN EMEKLİLİK İÇİN BAŞVURUMU YAPTIM KURUM BENİ HASTANEYE SEVK ETTİ VE SAGLIK KURULUNA GİRDİM VE SONUCUNDA ARA KARAR VERİLDİ VE TEKRAR BAŞKA BİR HASTANEDE SAGLIK KURULUNA GİRDİM VE BUNUN NETİCESİNDE SGK DAN BANA BİR YAZI GELDİ YAZIDA ŞÖYLE YAZIYORDU

ilgiide dilekçenize istinaden sevk işleminiz yapılmış olup saglık kuruluna müracat ettiniz ancak muayenelirinizi bitirmeden hastaneden ayrılmanız nedeni ile saglık kurulu raporunuz düzenlenmedigi bildirildiginden malüliyet talebiniz işlemden kaldırılmıştır bilgilerinize rica ederim şeklinde bir yazı geldi. bu konuyla ilgili neereye başvuru yapmalıyım nasıl bir yol izlemeleyim şimdiden teşekkürler

osman1977 2 gönderildiginiz hastanede bazı tetkik veya muayaneleriniz eksikkalmış bu yüzden karar verilemedigi icin işlemleriniz son bulmuş başvurduğunuz sgk gidin durumu anlatın sizi tekrar hastaneye sevk ederler.

saglık kurulu raporum ssk gönderilmiş fakat ssk raporu bölge saglık kuruluna göndermemiş bu durumdan dolayı işlemlerim durdurulmuş bu durumda ne yapmam gerekir

osman1977

Rapor kurumda nerede takıldıysa oradan bulunup sürecin devam ettirilmesi lazım. Bir dilekçe ile bu talebinizi sigorta müdürlüğüne iletin bir an önce.

nasıl bir dilekçe yazmam gerek örnek olarak

örnek bir dilekçe yazabilirmisiniz

emeklilik

TEKİRDAĞ SGİM GELEN GİDEN EVRAK VE ARŞİV SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 13.02.2018 TEKİRDAĞ SGİM GELEN GİDEN EVRAK VE ARŞİV SERVİSİNE
3 13.02.2018 İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
4 13.02.2018 İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE
5 19.03.2018 İSTANBUL SGİM MALTEPE SGM DESTEK HİZMETLERİ (GİDEN EVRAK) SERVİSİ-2 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 19.03.2018 İSTANBUL SGİM MALTEPE SGM DESTEK HİZMETLERİ (GİDEN EVRAK) SERVİSİ-2
7 20.03.2018 TEKİRDAĞ SGİM ÇERKEZKÖY SGM GELEN GİDEN-EVRAK SERVİSİNE TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
konu hakkında bilgi verirmisiniz

Üst Alt