Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneden %44 rapor verildi. Engelli hakları için bundan sonra ne yapmalıyım?

Morbid34

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Geçen cuma okmeydanı araştırma sağlık kuruluna gittim.1.80-178kg Göz %20 Göğüs Hastalıkları %30 Obezite %30 +20 hepsinin % oranı 44 bundan sonra ne gibi işlemler olacaktır. Şimdiden Teşekkür Ederim..:eek:
Kilolu olduğumdan bir çok iş yeri almıyor.Engelli Raporu alıp kadroya girmek istiyorum..:(

raporun toplamda %40 ı gecmıs ekpss ye gırebılırsın 2018 nısan da var

Sn Morbid34 verdiğin yüzdelere göre nasıl %44 aldınız daha fazla olması gerekir sanki

Değerli Dostlarım Size Bir Sorum Olucaktı ?

Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı ile Engelli İçin Kimlik Kartı Bu İki Kart Aynımı Değilsede --->Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı Nereden Alacağız ? Bir kaç kişiye soruyorum eskiden Başbakanlık özürlüler idaresi kimlik kartı olarak veriliyordu şimdi ise Engelli için kimlik kartı alıyorsun diyorlar Engelli kimlik kartı var benim vodafone gittiğimde bu sefer ordakiler benden Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartını istiyorlar beni aydınlatırsanız çok sevineceğim şaşırdım kaldım :(

Üst Alt