Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneden %50 sürekli iş göremez raporu aldım. Ankara rapor oranını düşürebilir mi?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
4
Şimdi ben mesala %50 sürekli iş göremez raporu aldım hastaneden ankara gönderildiğinde onlar rapor oranımı düşürebilirler mi?Yönetmeliği okudum ama bişey anlayamadım...

-Düşürseler bile İtiraz hakkınızı kullanırsınız
-Raporunuzu 0312 415 27 05 numaralı telefon ile T.C. kimlik numaranızı vererek sorgulattırabilirsiniz.

Hukuk devletinde düşüremez. Ama malesef burasının hukuk devleti olmadığı bu örnekte aşikar!
Devletin kendi organı hemde en yetkili organının verdiği belgeyi alakasız bir kurum kendince değiştiriyor:confused:
Bu muhalefete pes doğrusu! çamur atıcağına bak bir sürü hakkı yenen insan var.Al sana haklı sebeble suçluyacağın malzeme.. Sen gitmişsin abuk subuk suçlamalarla başbakana yükleniyorsun. Yok efendim işci emeklisisin değilsin... Aynı değirmene su taşınıyor:confused:
Bütün tezlerimi doğruluyorlar malesef Chp=mhp=akp hepsi aynı....:(
Bu sandığa gidende kuş kadar akıl yoktur.

Dipnot;Bu oranların gerçekten düştüğüne binaen yazılmış bir yazıdır. Bu iddalar doğru değilse benim yazımda yok hükmündedir.
Evet yazan suçlayan arkadaşlar sizde şu raporlarınızın orj. bi zahmet yapıştırın da görelim! Benide günaha sokmayın...

Üst Alt