Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneden çok hızlıca raporumu aldım! Bir terslik olabilir mi?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleykum benim bir konuda bilgiye ihtiyacım var eski raporum süreliydi süresi doldu yeniden rapor icin basvurdum gecen hafta heyete girdim gözden %32 psikiyatri distimi %10 ve kalpten aritmi %10 oran verdi gecen hafta persembe gunu heyete girdim haftaya cuma ara raporun ciktiysa gelip al dediler bu kadar çabuk cikmasi beni düşündürdü bu raporu benim kullanabilmem icin baska yerlere göndermem gerekiyor mu bide ne kadar oran alabilirim

Sizce belirttigim durumlardan ötürü bir terslik cikabilir mi heyette oran %40 in altina düşer mi birde isin icinde psikiyatri var ben raporumu ekpss ye girebilmek icin kullanmak istiyorum sikinti olur mu

ben okmeydanı hastanesınden aldım raporumu cuma gunu saat 8 de ordaydım 12 ye kadar doktorları gezdım saat 2 heyete gırdım saat 3 raporumu aldım %45

Bana cevremdw bu raporu isyerine verip vergi indiriminden. Vb. Seylerden faydalanabilmek icin ankaraya göndermen gerekir dediler böyle birsey varmi

Evet iş yerinde çalıştıgına dair yazı alıp vergi indirimi için bulundugun yerin vergi dairesine başvuruyorsun

Bu yaziyi isyerinden mi almamiz gere kiyor ve vergi dairesi ankaraya mi gönderiyor yaziyi. Ayrica engelli memur sinavina girmek istiyorum girebilir miyim

İş yerinden alacaksın çalıştıgına dair. Sonra dilekçenle raporunla vergi dairesine gidecek vergi indiriminden yararlanmak istiyorum diyeceksin. Evet sınava girebilirsin.

Çok teşekkür ederim prosedürü pek bilmedigim için peki rapor ankaraya gonderilirse olumsuz bir sonuc cikma ihtimali olabilir mi

Rapor oranı kaç? Pek düşmeyebilir aynen onaylanabilir.

Aslinda raporu yarin alcam daha cikmadi göz %32 pskiyatri distimi %10 aritmi %10 verdi yarin sonuc cikacak %40 üstü bekliyorum ama İnşAllah olumsuz bir sonuc cikmaz normalde bilginiz var mi saydigim rahatsizliklar icin % kac rapor gelir ve raporun süreli olma durumu olabilir mi isin icinde psikiyatri oldugu icin

%46 dan aşağı gelmez

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EyvAllah sagolasin kardesim bende o civarda birsey bekliyorum %45 gelir diye düşünüyorum

Balthazard formulüyle yüzde 45 çıkıyor evet arkadaşım...inşallah ankarada düşürmeden onaylanır

Distimi psikolojik rahatsizlik benimde carpinti şikayetim vardı holter takildi holterde aritmi oldugum cikti sende holter taktir ben 12 senedir ugrasiyorum %40 geçmek icin İnşAllah bu sefer olacak gibi bugün raporu alcam hayirlisiyla Rabbim herkesin yardimcisi olsun ne sakat ne de saglam sayiyorlar ya o en kötüsü

InsAllah ankara bu orani neye göre düşürüyor ki sonucta bunlar sabit rahatsizlik belgeleri var

yusufyereklı sende pısıkıyatrı varsa 1 sene surelı verılır pısıkıyatrı sana kac verdı 10 sanırım

fulya sen hangı hastalıktan ne aldın

iş yerinden çalıstığına dair yazı ssk dökümü ve kimlik fotokobisiye gelirler vergısı daire başkanlığına iadeli postayla gönder 2 ay sonra cevabını telefonla bılgı al bn aynısını yaptım surec bıraz yavas ama olumlu geldi bnm için

mandreyam aynen kardesim %10 verdiler ve 1 yil süreli ankaraya vergi indirimi icin basvuru yapcam InsAllah olumlu cikar. Biraz arastirdim 1 yil süreli alinan raporun ardindan ikinci sene raporu süreliye cevirirler mi bilginuz var mi

çakıl benim raporum süreli ankarada vergi indirimini süreli mi verir bide olumlu sonuclanir mi göz %32 distimi %10 ve aritmi %10 rapor aldim ankara vergi indirimini onaylar mi

3 cü sefere

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusuf bende pisikiyatri agır depresif nobet ve bordline kişilik bozukluğu vardı ilaç raporumda vardı ben alamadım valla oran

Bana %10 verdi distimi teşhisinden yilllardir ugrastim sonunda aldim ama 1 yil süreli kardesim insAllah sendw cikarirsin

1 Yıl Süreli verilen raporum 2. veya 3. seferde süresize cevrilir mi

Raporumu aldim %45 oran cikti göz %32 psikiyatri %10 ve aritmi %10 olarak onaylandi.1 yil süreli rapor verdiler seneye tekrar raporu yenilemem gerekiyor ben her sene böyle raporu yenileyecek miyim yoksa 2 veya 3 seferde sürekli olarak raporumu cikarirlar mi. Böyle birsey basina gelen veya bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi benim cevremde birkac kisiden duydugum kadariyla ilerki yillarda surekliye ceviriyorlarmis

yusufyüreklim

Evet, ikincide de olabilir, ama üçüncüde neredeyse kesin sürekliye çevrilir. Yıllar içerisinde geçmeyen bir rahatsızlığa iki raporun ardından sürekli onayı verilecektir. Eşşek değiller ya!

Fulya83

3. hastanede de %40 altında kalırsa oran, sanırım bir yıl kadar ara verip, sonra yeniden rapor denemesi yapmak gerekir.

İnşAllah alirsin hak eden herkes alsin engeli olupta ne saglam ne de sakat olarak degerlendirilmek cok zor ya ben 12 yıldır bunu yasiyorum

bende ilk raporumu ocak 19 dA aldım süreliydi şimdi bir ameliyatb daha olucam oran değişicek bir yıl geçmeden yeni rapor alabilrmiyim?

çok teşekürler :) sorun oluyor falan demişlerdide sormak istedim

Üst Alt