Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneden Hepatit B bulaştığını ispat edip dava açmak istiyorum..? [Hukuk]

erdalçakıcı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben hepatit b hastasıyım. yaklaşık 3 sene önce özel bir hastahanede katarakt ameliyatı oldum o zamana kadar bende herhangi bi hastalık mevcut degildi o tarihten 6 ay sonra gribal enfeksiyon benzeri belirtilerle birlikte kilo kaybıyla hastalık bulaştı 5 günde 15 kilo verdim doktora gittigimde hepatit b oldugumu ögrendim ancak o tarihten sonra benim psikolojim degişti eşim bile benden ayrıldı şimdi ben bu hastahaneyi mahkemeye vermek istiyorum ancak bunu ispat etmem lazım bu hastalıgın hangi tarihte benim vucuduma girdigini tahlillerle ögrenebilirmiyim biraz araştırdım oluyormuş ama tam bi sonuç alamadım bilen var ise bana yardımcı olurmusunuz şimdiden hepinize saygılar

Bu konuda Erdal beye fikir verebilecek olan var mı? Bugünden geriye doğru hepatit teşhisi konusunda bir yol var mı?

Üst Alt