Yakın zamanda Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesinde engelli kurulu raporu alan oldu mu? Bizim raporumuz 2 hafta oldu çıkmadı. Normalde bu kadar uzun mu sürüyor?
Rapor yeni çıktı. Vergi indirimi için raporu iş yerine mi vermeliyiz ya da e devletten mi başvurmalıyız? İkisi arasında bir fark var mı? Süre olarak filan. Ayrıca vergi indirimi sonrası emeklilik hakkı elde ediliyorsa direkt emekli mi olunur? Yani sen emeklilik elde etmişsin deyip hemen çıkarırlar mı? 2004 giriş 6300 gün.
anladım ben de oradan başvurdum mesaj da gelmedi hatta bağlı bulunduğum ilçe müdürlüğü de başvurumu sisteminde göremedi . dilekçelerim kısmından takşp edin diyor ama dilekçeler kısmı yok interaktif vergi dairesinde ve sayfa çoklu açılış olmaz deyip çok zaman açmıyor bile. gidip ilçeden başvuru yapacağım. siz de bağlı olduğunuz vergi dsiresine gidip sorun orada olabilir .
İnteraktif Vergi Dairesinde değil, Dijital Vergi Dairesinde görünüyor bu dilekçeler. E devlet şifresiyle dijital.gib.gov.tr den girmeyi deneyin. İkisi arasında ne fark var bilmiyorum ama birinden başvurduk diğerinde takip ediyoruz.
Bugün çalıştığım yere gelmiş tebligat bu arada. dijital.gib’de cevap hazırlanıyor yazıyor.