Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneden rapor kaç günde çıkar?

hdogan11

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
12
Okmeydanına (İstanbul Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi) engelli kurul raporu için başvurduk 19 Şubatta. Ne zaman çıkar acaba?

12 gün olmuş bu zamana kadar çıkması lazımdı.

Hafta içi hastaneyle görüşün bence.

Hastaneden 3 hafta içinde demişler ama burada bakıyorum herkesin erkenden çıkıyor. Acaba bizde mi sorun var anlamadım.

Maalesef telefonla ulaşamadım.

Yakın zamanda Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesinde engelli kurulu raporu alan oldu mu? Bizim raporumuz 2 hafta oldu çıkmadı. Normalde bu kadar uzun mu sürüyor?

@hdogan11,

BÜYÜK İHTİMALLE RAPORUNUZ ÇIKMAMIŞTIR. RAPORUNUZDA SONRADAN 1 EKSİK TESPİT EDİLMESİ SONRASINDA OLMUŞ OLABİLİR.

Tekrar geçmiş olsun.

Rapor yeni çıktı. Vergi indirimi için raporu iş yerine mi vermeliyiz ya da e devletten mi başvurmalıyız? İkisi arasında bir fark var mı? Süre olarak filan. Ayrıca vergi indirimi sonrası emeklilik hakkı elde ediliyorsa direkt emekli mi olunur? Yani sen emeklilik elde etmişsin deyip hemen çıkarırlar mı? 2004 giriş 6300 gün.

vergi indirimi için mesaj geldi yazmışsınız.hayırlı olsun . vergi dairesinden mi edevletten mi başvurdunuz ? kaç gün sonra mesaj geldi

@serotonin,

e-devletten başvurdum, 20 gün oldu. Mesaj geldi ama vergi indirimi belgesini bulamadım e-devlette.

anladım ben de oradan başvurdum mesaj da gelmedi hatta bağlı bulunduğum ilçe müdürlüğü de başvurumu sisteminde göremedi . dilekçelerim kısmından takşp edin diyor ama dilekçeler kısmı yok interaktif vergi dairesinde ve sayfa çoklu açılış olmaz deyip çok zaman açmıyor bile. gidip ilçeden başvuru yapacağım. siz de bağlı olduğunuz vergi dsiresine gidip sorun orada olabilir .

@serotonin,

İnteraktif Vergi Dairesinde değil, Dijital Vergi Dairesinde görünüyor bu dilekçeler. E devlet şifresiyle dijital.gib.gov.tr den girmeyi deneyin. İkisi arasında ne fark var bilmiyorum ama birinden başvurduk diğerinde takip ediyoruz.
Bugün çalıştığım yere gelmiş tebligat bu arada. dijital.gib’de cevap hazırlanıyor yazıyor.

teşekkür ederim cevaplar için hayırlı uğurlu olsun inşallah

Üst Alt