Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanelerde Ağır engelli raporu verilmemesi yönünde bir tutum söz konusu!?

kitap2

Yeni Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba size başımdan geçen bir olayı anlatıcam engelli rehabilitasyon okulları ile ilgili çocuğunuzu gönderirken dikkatli olun benim çocuğum doğuştan epilepsi hastası 5.6 yaşında sağlık raporu çıkardık ağır engelli ve %70 engel oranı verildi 15 yaşından bakım maaşı bağlandı ve ilk okul orta okul bitti

neyse herşey güzel giderken rehabilitasyon merkezin den geldiler ve çocuğunuz u yazdırın eğitim verelim arkadaş edinsin vs dendi bizde yazdırdık bir yıl falan gitti bıraktı aradan geçti 10 yıl şuan 30 yaşında ve maaşı kesildi sebep ise zamanında okulun bizden habersiz rapor çıkarması sosyal hizmetler bize inanmadı siz çıkarmışnızdır falan dendi raporu getirin dediler biz hastaneye rapor için gittik çıkarılan rapor da sadece psikiyatri doktoru imzası var başka kimsenin imzası yok raporu çıkaran kişininde imzası yok okulu bulmaya çalıştık okul kapanmış hastane bilgi vermiyor sosyal hizmetler böyle rapor mu olur demiyor raporu sayıyor gidin yeni rapor çıkarın hakem hastaneden dendi raporu çıkardık çıkan rapor %80 çalışamaz ibaresi var fakat ağır engelli yazmıyor bu yüzden maaş bağlanmazmış sadece vakıf aylığı alabilir dendi

neyse çıkan rapor sadece vakıf aylığı getirisi sağlıyor doktor a neden ağır engelli ibaresi vermediniz diye sorduk kurulun kararı ben sizi anlıyorum fakat artık çoğu kişiye ağır engelli ibaresi ve %90 üstü rapor vermiyorlar maaş ve ÖTV den muaf olmasınlar diye dedi sağlık bakanlığı emir vermiş sadece yatağa tam bağımlı kişiler ağır alabilirmiş dedi yani kısacası artık hükümet engellisine bile bakmak istemiyor sosyal hizmetler desen torpil ile atanmış kişiler hiç bir doğru düzgün bilgi vermedi kaç ay otobüsler de git gel perişan olduk siz siz olun dikkatli olun herkez dolandırıcı olmuş bu arada 3 üncü rapor dan sonra bir daha hastalık artmadikca rapor çıkarmazsınız dendi

kitap2
yüksek oranda rapor verılmeme işi bı kacyıl önce çıktı.devlet haklıda öyle rapor alanlar vardıkı.hatta bi tanesı t sandalyede idi ama sandalyeyı dört döndurodu ve kamuda işçiymiş sohbet esnasında sölemıstı.kendısı başka il (ilçesin)den gelmış rapor yenılemeye niye memleketınden almadın deyınce alamayacagı kuşkusu varmıs ve sıkı durn bu kişinin mevcut raporu %100 evet % de 100. dediğim gibi artık öyle yüksek vermedıklerı gibi % 80 olanlar bile %40ı bile alamıo baya düşürdüler.devlete kızıyok amadevlet napsın adamını bile götürüo

-mka devlet haklimi hak edene hakkını versin iyi ya birileri sahtekarlık yaptı diye hakkı olana hakkını vermesin medyada seçimlerden önce özürlü raporu olmadan bilmem kaç kişiye 2022 maaşı bağlandığı çıktı ama diyor chp liler devlet napsın hak edene hakkını versin hakkı olmayana seçim için 2022 maaşı bağlamasın diyor chp liler tabi chp konuşur

muntada al ansar
evet.devlet haklı devlete gerek kalmadan biz dürüst olacagız .malesef iş menfaate gelınce olmuyok orası başka.bende haklı olan hakkını alsın ısterım buna karşı değilımkı.konuyu sıyasete çekmek istemıom.ne alaka ise mesajlarında hep chp övgüsü var.sen onların konuşmasına bakma.siyaset bu siyasiler konuşur.

-mka konuyu chp ye çekmek veya chp övmek değildi amacım ama sen kuran okuyorsan şu ayeti iyi okuyup anlamanı tavsiye ederim sen yaptığım espriyle karışık yazdığım gerçeği bile ayırt edemiyorsun
https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/A'râf-suresi/1133/179-ayet-tefsiri
Sen görmez duymaz olmuşsun yani gormedim duymadım bilmiyorum
Çıkıp su iddaya hayır yalan deşeydiler ya
Kanal B - CHP'den Usulsüz Engelli Maaşı Ödemesi İddiası
Diyor chp liler ben demiyorum ( tabi chp hep konuşur akp yapar)

Arkadaşlar konu parti konusu değil bunu söyleme amacım bilgilenin diyedir ve eğer varsa bu konu ile extıra yararlı bilgisi olan paylaşsın

Katılıyorum kesin bu yönde bir şey söz konusu babamın bağırsağı alındı çok az bi kısmı bırakıldı göz şeker tansiyon bir sürü rahatsızlığı var 83 rapor verildi 90 verse maaş artacaktı ve araba alabilecektik ama vermediler bizim için araba maaş da önemli değil alsın milletvekillerine versinler ama lazım olana verilmicek o zoruma gidiyor

tekgoz123
öncelıkle şunu söyleyım 83 den 90 a hatta 100 e çıksa bile maaşda artış olmaz.ebmde maaşlar sabıt. 2022 de ise 40 - 69 arası 500 küsür alır 70 -100 arası ise 800 küsür alır kısaca sizin maaşda artma olmaz.

kitap2
bende partı olsun ıstemıom çünkü kafe bölümü var orda konusulur burda değil.

muntada al ansar
görmedıgm duymadıgmı gördüm duydummu dıyeyım.kanalb die kanalın oldugnu bile unuttum demekkı varmıs halen.kısaca ben duymadıgm ııcn öyle dedım ve konu chp meselesı değildi raporların verilme şeklı idi.bende bu haksızlıklara karşıyım. tepkım menfaatımıze gelen bişi oldumu haksızlıkda olsa susmak ama menfaatımıze aykırı bişide patırdamamız.sizinde esprıde olsa chp diyerek konuya sıyasetı karıstrımanıza.
yoksa biçok magdur olan var rapor konusunda .ha sadece raporda olsa.işi konuyu bilmeyen görevlılerde var mısal ben bilmesem maaş baglanmıodu bende işlemı yanlış yaptıklarını anlattım bilmıok dedıler ve şefi arayalım size döneriz dediler ve sonra tel açıp sizn dediğiniz gibiymiş dediler.
ayrıca yıne dıom kandırp haketmedıgı raporu alanlarda var ve onlar yüüznden haklı olanların hakkı malesef yenılıo.

mka (görmedıgm duymadıgmı gördüm duydummu dıyeyım.)deme de ,sunuda bil sen duymadın diye bunlarda olmuyor değil. önceki konusunda kâbe konusuna girmiştin.kabe resmini pasta yapıp yiyenler içinde duymadım gormedim dedin .sen duymadın diye bunlar olmuyor degil birileri kabeyi pasta yapıp yerken saygısızlık dine hakaret olmuyor
Birilerine haketmediği halde 2022 maaşı verilirken yapanlara niye diyemiyorsun bu kişilere bu maaşlar niye verildi hak eden alamıyor diye. kabe resmi yere serildiginde sen dahil herkes kızıyor ama kabenin resmini pasta yapıp yiyenler için sen dahil agzini acip kimse bir sey diyemiyor.
Hani diyorsun ya menfaatimze dokunduğunda insanlar zirliyo bu herkes için geçerli pasta yapıp yiyen içinde,haketmediği halde 2022 maaşı alan içinde,zulme karşı suskun kalan dilsiz şeytan içinde sevgili mka

4, kez engelli raporu nasıl çıkartılır?

Merhaba biz hakem raporunda sonra 1 yıl geçti 4 üncü raporu nasıl çıkartırız ne gibi yollar izlememiz gereklidir çünkü hastalık ilerledi oğlum epilepsi hastası

kitap2 yaşadığınız yerdeki il sağlık müdürlüğü ile iletişime geçin 13 maddeye göre yeniden sevk isteyin
Hakem hastane raporları kesindir sadece 13. maddeye göre raporumda olmayan hastalık eklendi vücudumda diye bir dilekçe yazıp 13. Maddeye göre yeniden sevk isteyin

Üst Alt