Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanelerde uygulanan psikiyatr/psikolog testler nelerdir?

• Konbuyu başlatan elif77
  • Başlangıç tarihi
E

elif77

Arkadaşlar bana hiç bu testlerden uygulanmadı bunlar ne için uygulanıyor bir geçerliliği filan var mı ki siz hangilerine girdiniz ve ne için

elif77
Sanırım karton levha üzeri çeşitli mürekkep resimleri en çok yapılan ve yaygın testlerdendir.

rorschach testi yaptırdım ilk önce saçma sapan resimleri önüme koydular yorumla dediler içimden dedimki bu saçma sapan resimlerin nesini yorumlayacagim nasıl yorumlayacagim bilmiyorum dedim sonra psikolog biraz ısrar edince başladım sacmalayama su şuna benziyor su buna benziyor yarım saat sonra bitti çok şükür dedim 2 gün sonra sonuç çıktı paranoid tablodan bahsedilebilir diye Allah tan adlı bakandan yirttik yani

Mustafa788

bu testi ben de yapmak istiyorum ama buralarda bulamadım yapanı varsa da pahalı baya
adlı bakan ne demek anlamadım

Bana mmpi testi yaptırmıştı üniversite hastanesinde doktor. Ço k uzun sürer birçok sorusu var doğru yanlış şeklinde yanıtlanır. İstersen internetten daha detaylı bilgi alabilirsin.

Doktor bu testi yaptırdı, bana seni anlamak istediğimiz için dedi. Bir işe yaradı mı hiç bilmiyorum, testi çözerken de zorlandım zaten, ne doğru ne yanlış karar veremedim.

Üst Alt