Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanelerin artık Epikriz ile muayene edip engelli raporu verilmesi son bulmalıdır?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
633
Reaksiyonlar
363
Epikriz Epikriz Epikriz
Şu epikriz çilesi hiç bitmeyecekmi?
İllaki olacak, olmazsa olmazımız.
Epikrizi alacağın yer İstanbul, ama yaşadığın yer Tokat. Nasıl olacak şimdi. Epikriz lazım olduya. Hep sorun hep sorun var.

Nerde yatarsan yat nerde yaşarsan yaşa Epikriz e ulaşım bu kolay olsa ne var. HERKES İSTER BUNU, BÖYLE OLMASINI NEDERSİNİZ ARKADAŞLAR

Özelliklede psikiyatrik engelliler için çok zor bir durum. Demi arkadaşlar. Doktorlar Epikriz tutturmuş gidiyor.

ŞÖYLE BİR SİSTEM OLSADA DOKTORLAR BÜTÜN HASTANELERDEKİ KAYITLI EPİKRİZ RAPORLARINI GÖREBİLSELER. ÇOK İYİ OLMAZMIYDI ARKADAŞLAR.

Kolayı var.

Hastaneden çıkarken bir tane epirkriz raporu alın ve fotokopisini 10 tane çektirin.

Yıllarca epikriz ile uğraşmazsınız.

Ben öyle yaptım ve 3 yılda 3 kere lazım oldu ve her defasında ayrı bir fotokopisini verdim.

Eksilen fotokopilerin yerine de yine çektirip elimde hep 10 tane epikriz raporunu tutuyor ve hiç diğer hastaneye gidip almak ile uğraşmıyorum.

Kendine göre çözüm üretmişsin seni bu konuda tebrik ederim.

Keşke hastanelerde senin gibi çözüm bulabilseler BU KONUYA.

Arkadaslar epıkrızı faxls yolluyorlar kac defa aldım bilginize

Arkadaşlar bu epikrizi geçmiş yıllara göre de alabiliyor muyuz acaba? Hastaneden istesek verir mi?

Endereren

O bilgiler hastanede duruyorda ya o hastane durmuyordur veyada sen o hastaneye gidemezsin.

Epikriz başa bela adeta.
😁😁

Üst Alt