Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanenin gönderdiği rapor vergi dairesine hala ulaşmamış!?

ercan28

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İstanbul büyük mükellefler vergi dairesinde dosyası olan varmı 11.09.14 peşembe başvurdum aynı hastaneye sevk aldığım için 1 günde raporum tamamlandı.Dün aradım 0/0 52 raporum size ulaştımı diye yok dediler okmeydanı hastanesi yolladık diyor,bir posta 1 ay dır ulaşmazmı?bu süreç ne kadar devam eder tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirmi......

Bu 30-40 gün olan süre sadece evrak dolaşımı mı?peki bu işin tamamen sonuçlanması ne kadar zaman alıyor.Bilginiz varmı?

raporlar hastaneden postalandıktan sonra vergi dairesine ulaşımı 1 ayı bazen daha da fazla zamanı bulabiliyor. bu postahaneni dağıtımına bağlı..vergi dairesinden kuruma gönderimi kaç günü alır onda net değilim oda bi 15 gün sanırsam

Desenize sırasıyla vergi dairesinden hastane,hastaneden vergi dairesi,vergi dairesinden ankara maliye bakanlığı,maliye bakanlığından iş yeri bu iş 2-2,5 ay sürer hesapta milenyum internet çağı ama bizim devlete bu milenyum ugramamış anlaşılan....elimiz mahkum bekleyeceğiz artık kimi kime şikayet edecegiz ki......verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

2 ay vergi dairesi 4 ay cevap sürdü. Çok sürüyor,süründürüyorlar arkaşım. Öyle ahım şahım bir maaş farkı bekleme. Emekli olurken işimize yarar mı ondan da emin değilim.

Bizde her emekli gibi yine çalışacagız care yok verilen parayla ev geçindirmek zor allah herkese kolaylık versin? Ne diyeyim bürokrasi kimi şikayet edeceksinki bu ülkede...

Bu işi bizzat elden ankaraya gidip yapma hakkımız yokmu?

Hayır. Evrağı sana elden teslim etmezler. İndirim alır mısın o bile meçhul. 3. Başvuruda oldu benim ki. O kadar da uğraşma değmez bence. Beklersen daha kârlı olur gibi zaten.

Polio sekeli . Ortopedik. Yüzde kırk ikiydi yolladığım rapor oranı. Şimdi yeni gönderecekler için zorluk çıkartmıyorlar,hemen onaylıyorlarmış diye duymuştum. Umarım öyle olur sizlerin

Kamu kurumları iş bittikten sonra evrakı hemen postaya vermez gönderilecek evrakları toplar ve her ayın belirli bir gününde postaya verir onun içindir ki uzadıkça uzar.

Ben sekiz yıldır hipertansiyon üç yıldırda kronik böbrek yetmezliği tedavisi görüyorum oran yüzde 52

bende 31 ocakta heyete girmiştim bugün 40.gün oldu raporum nerde belli değil, sorgulamada eviss de hastaneden rapor bekleniyor yazıyor halen maalesef ,vergi dairesi işi ağırdan aldığı için topu hastaneye de atıyor olabilir suçunu örtmek ilgiyi başka yöne çekmek için!!??...ne diyeyim günahları kendi boyunlarına diyeceğim ama mağdur çok olduğu için belliki allah korkularıda yok!!...allah korkuları yok arkalarında kapı gibi devlet var o yetiyor onlara herhalde!!!??

@bulent73
Kardeşim mutlaka hastaneye ulaş ve dosyanın gönderildiği tarihi öğren,hastane muhtemelen kargo ile göndermiştir,kargodan vergi dairesine teslim tarihini öğren.

Dosyanın en son durumunu öğrendikten sonra vergi dairesine git ve dosyanın akıbetini öğren.

Aynı senin olayını ben yaşadım ve dosyam 4 ay boyunca hastaneden gelmedi diye oyaladılar,4 ay sonra hastaneyi aradığımda hastane dosyayı başvurumdan 2 gün sonra,yani 4 ay önce kargo ile sgk ya göndermiş,ve sgk'da görevli bir arkadaş benim dosyayı almış ve ilgili birime göndermemiş,sonrada benim dosyayı arşive kaldırmışlar.Sgk'nın benim dosyadan haberi yok.

Bende kurul sonucunu bekleyim duruyum. Gelde çıldırma,sgk'nın bu hatası yüzünden ara kararda istenen raporum kurula ulaşmadı ve,dosyayi benim vermedigim düşüncesi ile malulen emeklilik başvuruma red cevabı geldi.

Şuan 3 senedir mahkemeyle uğraşıyorum. Sen sen ol,dosyanı takip et,yoksa senin dosyada kim vurduya gider suçlusuda sensin derler.

Üst Alt