Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanenin heyet kuruluna girmeden başka hastaneye başvuru yapabilir miyim?

patpat55

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
15 gün sonra gözden heyete gircem evraklarım bitti gözde görme kaybı olduğu halde hastane kurul çalışanı süreli alırsın diyor bizim hastanamizde göz de olsa kayıp da olsa ileriye doğru kayıp artabilir diyor %90 verilen raporlarda süreli diyor ben senin yerinde olsam başka hastaneye başvuru onların çoğunluğu sürekli veriyor diyor bide burası hakem hastanesi diyor. bize yaptığın başvuruyu çekcen diyor kurula gitmeyecen diyor bizden 6 ay geçmedikçe başvuru yapamazsın diyor diğer hastanelere git başvuru yap dedi ancak diğer hastanelere başvuru yaparken özellikle 6 ay beklemem gerekiyormu ben kurula girmedim gözden 45 aldım evrakalrı teslim ettim çekersem diğer hastaneye hemen başvuru oluyormu mhrsden randevu alıp bu konuda bilgisi olan varmı ?

benimde bugün rapor sonucu sisteme düşülmüş 45 oran ile 2 gözden biri hiç görmüyor diğerinde görme kaybı var süreli rapor vermişler önceki raporumda süreli idi kronikler vardı onları çıkardım gözden girdim bunada süreli vermişler ne yapcaz arkadaş iki gözümüzü yerinden mi çıkaracaz hakkımla oynayanı allah havale ediyorum iş yerinde tanıdık birinin akrabası hastanede olduğu için 40 geçemezken 40 geçiyor topallarken ameliyatla benim gibi yürür hale geliyor bu adam sürekli ve 40 üstü veriyorlar 50 küsür yaşlarında kalp ameliyatı olan iyileşiyor eski göre ona sürekli 40 üstü oran veriyorlar yazıklar olsun hırsızları hile yapanları bulmuyorlar yazıklar olsun

ben kafa koydum il sağlığa itiraz edecem itiraz süresi kaç gün neler gerekiyor itiraz için ayrıca onlara hastaneye yönlendirme yapmadan biz mhrsden randvu alabiliyormyuz onları il sağlığa itiraz dı evrak incelemesi ne kadar sürüyor orda daha doğrusu ne yapıyorlar

Üst Alt