Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanenin Süreli raporunu Maliye Sürekli yapabilir mi?

mindar

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
2
40 venöz
49 sağ kol brekial pleksus rahatsızlığı
20 kilo problemi
toplam yüzde 76 oran aldım ama 2 yıl süreli
2 yıl süreli raporumu ankara maliye sürekliye çevirebilirmi böyle olmuş vakalar varmı?
çünkü venöz ve sağ kol problemi düzelmeyecek olsa olsa yüzde 20 lik kilo problemi düzelir
doktora da okadar söyledim kilodan vermenize gerek yok diyetisyene sevketti mecburen gittik
süreli olması sadece kilo ile mi alkalı yoksa ilk raporlarda vergi indiriminde süreli mi veriyorlar?
bu konuya benzer durumlar yaşayanlar , bilenler yardımcı olursa memnun olurum.

mindar
Maliye merkez sağlık kuruluna süreli olarak gidip de sürekli onaylanan raporlar var.
Ancak sizin obeziteden poranınız olduğundan bu biraz zor görünmekle birlikte yine de şans diyelim.
Yok ilk raporlarda vergi indirimi süreli diye birşey yok, raporda zamanla değişim gösterebilecek rahatsızlıklar varsa süreli olarak onaylanmasına bunlar sebep oluyor ve obezite de bu kategoride sanırım.
Obeziteyi hiç katmasa idiniz raporunuz %69 ve sürekli olurdu.

Evet dahiliye doktoru ısrarla ditetisyene yönlendirdi bende çok fazla ısrar etmedim çünkü şöyle düşündüm
sürekli olan rahatsızlıkları baz alıp sürekli rapor verirler diye düşündüm

Malesef, rapora iyileşme eğilimi olan bir rahatsızlık değerlendirmesi dahil olduğunda, diğer sabit rahatsızlıkların oranı %90 bile olsa rapor, o iyileşme eğilimi olan rahatsızlıktan dolayı süreli veriliyor.

Ufukalp
Ufuk bey benimde rahatsızlığım Ms ve tedavisi olmamasına rağmen benim raporumda 2 yıl süreli bende Ankara sağlık kurulundan vergi indirimi sonucunu bekliyorum. inşallah o süresiz olur.

Üst Alt