Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanenin verdiği oranı Maliye düşürmüş. Ne yapmam gerek?

Goksel1981

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben doğuştan kalça çıkığı olan 35 yaşında bir vatandaşım adım göksel doğuştan kalça çıkığım ve buna bağlı belimde oluşan sorunlar var...geçen sene mart ayında vergi indirimi içi istanbul vergi dairesine başvurdum beni hastaneye sevk ettiler hastane eylül ayına gün verdi ve heyete girdim yapılan kontrollerde %43 oranında engel derecesine sahip olduğum belirttiler evraklar ankaradan tablo 3-4 yada 4-3 göre yazılsın diye geri geldi tekrar hastaneye gidip prosedürlerle uğraştıktan sonra evrak ankaraya gitti 2 hafta once telefonla öğrendim raporu yüzde%30 a düşürmüşler şimdi ama daha elime iş yerine gelmiş bir evrak yok , şimdi ne yapmam lazım rica etsem bana yol gösterirmisin konuyu araştırıyorum ne zamandır ama bir bilgi tam anlamıyla edinemedim bilgi kirliliği çok bu konuda sizden rica etsem yardımcı olurmusun teşekkür ederim....

resmi yazı elinize ulaşınca itiraz edebilirsiniz, yeni rapor-hakem hastane-mahkeme yolları açık...

selametle..

Goksel1981

Durumunuz ilgili cetvele göre % 40 ve üzeri oran verilmesini gerektiriyorsa, itiraz edin. Aksi halde hiç uğraşmayın

Tablo_3.4.png

Kardeşim kalça çıkığı ğın tek taraflımı çift taraflımı birde protez taklidimi benimde çift taraflı protez yok 37 verildi maliye itiraz etmedim emekliliğe yakın protez takılınca daha yüksek oluyormoş o Zaman baş vurmayı düşünüyorum

Birde hangi hastahane 43 verdi eğer hakem hastahane ise düşünmemeleri lazım

Hakem.hastanesi degil vergi dairesinin sevk ettigi hastane ben rapor elime gectigi zaman vergi dairesinemi itiraz etmem gerekiyor.. Yoksa baska bir yere mi?

İl sağlık müdürlüğüne itiraz edeceksiniz.Onlarda sizi hakem hastaneye sevk edecekler.

Üst Alt