Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastanenin verdiği rapor sürekli, fakat Ankara 3 yıldır kontrol muayenesi istiyor!?

Mustafa 1972

Aktif Üye
Konular
83
Reaksiyonlar
120
arkadaşlar bende hastanenin verdiği rapor sürekli.fakat 1 yıl kontrol veriyor ankara .ben 3 yıldan beri kontrola girşyorum. bu yeni yönemetlikte mevcutmu.ayrıca ben her yıl kontrole gidecekmiyim.emekliliğim geldi. emekli olabilirmiyim .bu şekilde cevap

Bu konuda bir düzenleme yok. Ama bence SGK başkanına hitaben durumu şikayet eden bir dilekçe yazın. Bu kadar vicdansızlık olmaz! Kontrol muayenesini zulüm aracına dönüştüren memurlar hakkında idari işlem açılmasını talep edin.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı
Adres: Ziyabey Cad. No:6 Balgat / ANKARA

arkadaşlar hastanenin sürekli verdiği rapora ankara 1 yıl kontrol verebilirmi

arkadaşlar benim sürekli raporum var.3 yıldır kontrol verdiler. ve hala kontrol.bu yeni yasada mevcutmu.ben sürekli her yıl kontrolmu olacak

merhaba sarı kanarya konuyu biraz daha ayrıntılı anlatırmısın... 3. kere kontrol muayenesimi olcaksın..rahatsızlığın nedir vergi indirimine tabi oranın kaç..
kusura bakma bende kotrol muayenesi olcam o sebebten soruyorum.

Bence kesinlikle insan yaşamını tereörize eden bi uygulama. Ben olsam hem dilekçe ile her yere şikayet ederim hem de sonuç alamazsam kuruma dava açarım.

bence yapılanlardan herkezin haberi var arkadaşlar bunları yaptıran izin vermese memur hiçbirşey yapamaz

Bende sürekli raporu var .vergi indirimi aldım.yüzde 51.fakat 3 yıldan beri her yıl sonu tekrardan kontrol yazıyorlar.yine kontrol veriyorlar 1yıl sonunda kontrol diyorlar

ben ikinci kez kontrol muaynesi ibaresi aldım hane sahte raporlar araştırılıyormuş 1 yılda 4 rapor istediler sonra tekrar kontrol muaynesi yazdılar daha kaç kez gidicaz her yere dilekçe yazdım ve yolladım değişen hiçbirşey yok biz özürlüleri bu duruma sokanların durumu belli özürlülerin hakkını birbir elinden almak en insafsızcası özürlüye emekli olabilirsin deyip kontrol muaynesi yalanıyla özürlünün maaşınıkesip sağlıktan yaralanmasını durdurup ne işe girebilir işe girerse vergi indirimi iptal oluyomuş eski iş yeri zaten almaz yaşamak için para kazanması gerekiyor insanın hele benim gibi birde ailesi ve çocukları varsa en büyük işkence budur arkadaşlar bence emekli olacak özürlü arkadaşları memurların uyarması gerekiyor sonradan iş bulmak çok zor hemde yaşın 40 geçtiysen özür durumuda artmaktadır

arkadaşlar cuma günü bende konturole girdim 1 hafta ugraştım hem masraf hem işkence zaten agır engelisin sürekli raporun var dahane istiyolar anlamıyorum hersene isteyeceklerse yandık adeta hastaneleişkenceyerigibi sabah git aksamcık cektigin agrılar cabası alah sabır versin hepimize

bende vergı ındırımınden yararlandım fakat prım eksıgım olmaıgı ıcın emeklı olamadım emeklı oldugum taktırde her yıl kontrolamı gıdecem?

Sarı kanarya lütfen rahatsızlığının ne olduğunu ve kontrol muaynesinde başından geçenleri anlatırmısın bu durumda ki arkadaşlarada ön bilgi olur...teşekkürler.yani durmadan neden kontrol deyip duruyorlar...cevabın bize bir fikir olur...

raporunda kontrol yazısı varsa kontrole girersin yada sgkda isteye bilir kontrol

sürekli raporum var.3yıldır kontrol verilmesini nereye ve nasıl itiraz edecegiz

arkadaşlar.raporum sürekli olmasına rağmen vergi indirim yüzde51 olmasına rağmen.3 yıldan beri her yıl kontrol veriliyor.ayrıca hastane bilgilerim yalnış düzenlenmiş.bu durumda nasıl itiraz edebiliriz.nasıl bir dilekçe yazabiliriz.bir dilekçe örneği verebilirmisiniz.hastanenin verdiği rapor geçerli değilmidir

bülent bey lütfen konuya bir cevap yazarsanız sevinirim.yada konuyla ilgili cevabı olan arkadaşlar

Mustafa bey, daha önce de yazdığım gibi, bu kadar çok kontrol muayenesinin hakkaniyletle bağdaşır bir yanı olamaz. Bence BİMER kanalıyla durumu izah edin ve kontrol muayenesi zulmünden kurtarılmayı talep edin.

hükümet öyle istiyor doktoırlar hay hay diyor swürünmeye devam herkes memnun ..........

arkadaşlar 3 yıldan beri kontrole giriyordum itiraz ettim.ne zaman belli olur

arkadaşlar sürekli raporum olduğu halde 3 yıldır kontrole gidiyordum sgk ya itiraz dilekcesi gönderdim ne zaman belli olur

170 numaralı sgk hattını arayıp bilgi edinmeyi deneyebilirsiniz...

sarı kanarya 72 son durum hakkında yazarsan bizde bilgi sahibi oluruz

sarı kanarya 72 gelişmeleri bura ya yazarmısın kardeş bizide gelişmelerden haberdar edersen bizim içinde bi fikir olur selamlar...

Üst Alt