Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hata yapan aday memur soruşturma geçirir mi, atılabilir mi?

demetgul

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Sistem üzerinde yazdığım duyuru evrağını ilçe içerisinde gitmesi gereken yere değil de il birimlerine yanlışlıkla gönderdim İl Müdürlerin ce nasıl memur bu diye soruşturma gelir diye korku sardı :( :(
İlçe olarak il tarafından fırça yiyebiliriz galiba :(

Asalet onaylanmadan bir sıkıntı olmaz. Onaysansa da sıkıntı olmaz. İnsanlar hata yaparlar. Üçüncü kişiler hafif, devlet ağır derecede zarar etmedikçe ve ard niyet olmadıkça birşey olmaz.

hangi kurum bilmiyorum ama böyle şeyleri sorun edip sitem ediyorlarsa baya işsiz ve boşlar demek.

Hiç sorun edecek bir şey değil. En fazla birkaç uyarı cümlesi söylenir. Yanlışlıkla oldu dersiniz olur biter. Bu hatalar sık tekrarlanmadiysa ve çalışmayan biri değilseniz kimse peşine düşmez olayın. En azından buna takacak kadar birilerinin olmamasını umuyorum.

Hiçbir sorun olmaz, bakanlıkların bile yanlış yazı gönderdiklerini gördüm ben, bazen tarihi yanlış oluyor bazen konu farklı içerik farklı oluyor, Ben de bir kamu kurumunda çalışıyorum gördüğüm hataları buraya yazsam ağzınız açık kalır

Yöneticilerin yeteneğine kalmış. Müdürünüz, şefiniz "Durum böyle böyle. Bir hata olmuş. Henüz tecrübesiz. Zamanla öğrenecek. "vb merkezli bir konuşma ile hallolur. Ama tabi onlar da iyi niyetliyse. İnşallah hakkınızda iyisi olur. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Devlet sırrını deşifre etmek ve devleti zarara uğratmak vb şeyler olmadıkça bir sorun olacağını düşünmüyorum. Herkes hata yapabilir. Yeter ki art niyet olmasın.
Evet kesinlikle aynı şey değil ama aklıma gelmişken yazmak istedim. Hem de anılarım depreşti;
Henüz mesleğe atılmadım. Çimento fabrikasında staj yapıyorum. Fabrikanın havaya saldığı partikülleri filtre eden dev elektro-filtre kulesinin altında çalışma var ben de oradayım. Şef "Karanlık oldu şuradaki butona bas ta şu ışıkları aç" dedi. Ben yanlışlıkla ışıkları yakan butona basacağıma acil stop butonuna bastım. Haldır haldır çalışan fabrikanın tüm birimleri stop etti. Fabrikada 2 saatlik duruş yaşandı. Maddi zararı siz düşünün. Korktum ve yanımda usta da korktu. Fabrika genel müdürü geldi yanımıza. Durumu sordu. Sonra yanıma geldi "Omzuma vurdu. Oğlum sapsarı olmuşsun korkma. Ölen yok yaralanan yok niye korkuyorsun" dedi. İşte böyle insanlar olursa şef, müdür vs hiç sorun olmaz.

Ben de önceden bu konularda pinpirikliydim zamanla geçiyor ve buna tecrübe deniyor yapılan hatada kasıt yoksa içiniz rahat olsun allhin izniyle hiçbir zaman bir şey olmaz

Bu gönderdiğiniz evrak içeriğine bağlı. ardından hata yada iptal yazısı gönderebilirdiniz.

hiç sıkıntı olmaz ben bizim savcı uyap evrak göndereceğime yanlışlıkla Eşkişehir savcısına gönderdim müdürün yanında olur dedi

Üst Alt