Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, 3 aylık askerim ve şuan uyum bozukluğundan dolayı hava değişimin deyim. Asker de 3 defa intihar girişimim oldu, en son bana SMK'lı 20 gün hava değişimi verdiler. Memleketim de ki doktor hastane de yatış vereceğini ve ön rapor hazırlayacağını sonra birliğinin bulunduğu ilde ki hastaneye sevkini isteyip çürüğe öyle ayrılabileceğimi söyledi. Çok ağır ilaçlar kullanıyorum, halüsinasyonlar görüyorum devamlı değişik sesler duyuyorum artık kafayı yiyecek durumdayım. 4 doktor imzalı kağıt var, biri şizofreni şüphelisi dedi diğeri anksiyete bozukluğu dedi. En sonun da uyum bozukluğu ile SMK lı hava değişimi verdiler. Memleketim de ki doktor askeri şubeden sevk alıp yanıma gel ön raporda lehine yazılar yazacağım ve hemen sevkini isteyeceğim demişti. Komutanlar da kıta anket formuna askerliğe elverişsizdir yazacağız ama hava değişimin bittiğin de gel sakın firar etme dediler. Şimdi sormak istediğim sorular şunlar ; Ben birliğime gitmeden buradan çürük raporu alamaz mıyım ve bu işin sonu çürüğe gider mi.