Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hava değişimindeyim. Askere dönmek istemiyorum. Ne yapabilirim?

recep19091

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Abi bn 2kere hava değişimi aldım f43.2 uyun bozukluğu evliyim 2tane cocum var askerde darp edildim tehdit ediliyom dayanamıyorum artık kendime zarar vermekten korkuyorum bana yardımcı olun curuk alabilir miyim acaba

Peki bn şuan evdeyim askere gitmeme 20gun var burdan gatadan curuk alıp birliğme fax edemem mi usta

Sevkimi aldım şuhan gatada astane piskayati doktoruna cıkıcam yarın nedemem gerekiyo bu doktara cürük almam icin

cürük raporu nasl alırım

iyi günler bi sorum olucaktı ben askerlim edirne karağacta 2 kere hava değişimi aldım piskayatiriden tekrar komtanıma gittim derdimi alnatm bana anket formu doldurdu herşeyi kötü yazdı piskayeti dokruna gttim anlattım beni heyete sevk etti sonuc ne olur lütfen cvp vern

Galiba muaf olursunuz

Asker Konusu

iyi günler ben askerim edirne karağacta 3kere hava değişi aldım 30 30 30 şimdi heyete sevk edildim doktorlara gözüktüm bi sıkntı cıkmadı ama piskiyatiri doktora cıktım bana UYUM BOZUKLULĞU 17B1 YAZDI sonuc ne olur lütfen cvp beklıyorum

recep19091

17-B verildiyse muafiyet isteniyor demektir. Bence kurul da bu karara uyacaktır kardeşim

"B) 1. Uyum bozuklukları.
AÇIKLAMA: Uyum ve motivasyon sağlama çabalarının yetersiz kaldığı askeri işlevsellik belgeleri ile değerlendirilen olgular."

Üst Alt