Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havaalanı 96T Otobüsü Şöförüne Duyarlılığından Dolayı Teşekkür Ediyorum

dreamchat

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar. Yaşadığım bir güzeliği sizlerle paylaşmak istedim...

Merhaba Sayın Yetkilim. Ben Orçun. Geçirdiğim bir kaza sonucu 26 yıldır felçliyim.

Sayın Yetkilim : 10 Eylül Ctesi. 2011 saat 15:00 da yaşadığımız bir güzellikten bahsedeceğim.

O gün Benim gibi engelli olan Arkadaşım ile beraber Havaalanından Taksim'e gitmek için THY Havaalanında bulunan 96T Otobüsüne kullanmaya karar verdik, Şöför bizi görür görmez,bizim Otobüse rahat binebilmemiz için hemen kapılarını kapatıp Otobüs'ü yatırdı, Güler yüzle kalktı orta kapıyı açıp hatırımızı sorarak Rampayı açtı ve içeri girmemizde yardımcı oldu. Akabinde bizi düşünerek Otobüsü çok hassas kullanmaya çalışmasıda gözümüzden kaçmadı.

Sonuç olarak Mesleğini seven ve biz Engellilere böyle ayrıntılı düşünerek yardım etmesi bir o kadar sevindiriciydi.

Sayın yetkilim : Biliyorsunuz Otobüs Şöförleri Biz Engellilerin Otobüslere binmek istediğimizde bazı Şöförler ters davranır binmemizi istemez! bunlarla ilgili çok şikayet almışsınızdır. Biz bu gibi durumlara alışık olmadığımızdan Bu bahsettiğim Şöförün Hakkında Diğer Otobüs Şöförlerine Örnek olması için, Güzel olarak hak ettiği ne varsa yapılmasını istiyoruz. Yılın Otobüs Şöförü Olabilir veya farklı bir şekilde ödüllendirilmesini rica ediyoruz.

Böyle Büyük Bir Kuruluşun, Bizim bu isteğimizi,diğer Şöförlere örnek olması nedeniyle, bu isteğimizin dikkate alacağına inanıyor,çalışmalarınızdaki başarıların artarak devam etmesini diliyorum.

Tarih-10 Eylül Ctesi
Saat 15:00
Otobüs bilgileri 96T
Kasa Numarası 2006-324
Şöförün İsmi Mustafa

Saygılarımla Orçun

Extra olarak ben bir :eek: tebessüm gördüm.
Ayrıca arkadaşım orası havaalanı oradaki otobüs şöförünün 2-3 dil bilmesi lazım.
Tebessüm için bende senin namına teşekkür ederim. Sayın şöföre.
Yani otobüs şöföfrü görevini yapmış. Extra bi şey yok malesef!
Yılın şöförü ödülü nü sen bir tebessüme verirsen işimiz var. Ne tebessüm edenler var. Bide öyle düşün istersen.
Tebessüm sadakadır. H.Şerif. Şöför amca alacağını almış zaten. Kendi canını malını sağlama almış... Akıllı adammış vesselam.

tebrik ederim sizi orçun

hayatınızda yaşamaış olduğun bu güzel durumu dile getirdiğiz için

otobus şöförü için düşündüklerinizdede haklısınız

bu yazdıklarınızı

otobüs şöförünün çalışmakta olduğu yere mail atarsanız onun adına yararlı olacağını düşünüyorum

saygı ve sevgiyle kalın

Güzel davranışları takdir etmeyi bilirsek, hem o kişi hem de başkalarını güzelliklere teşvik etmiş oluruz. Bu sebepten dreamchat'e bizimle paylaştığı ve bizleri de gülümsettiği için kendi adıma teşekkür ederim.

vah benim memleketim insaniyeti bile alkışlar hale geldik, bence bu davranışınızla orçun, pek çok insanı utandırdınız, eğer bizlerden başka okuyan varsa bu forumu....:)

Burada taktir edilmesi gereken olay bence o şöförün insanlığı "görevini yerine getirdi, memnun kalıp taktir etmek gerekmez" denmemeli.. Bu çook çok çiğ bir mantık..Şu hayatın her ama her alanında insanlık lazım.. İşi insanlara hizmet vermek olan kişilerin içinde insanlık yoksa, nerde hangi yetkilere sahip olursa olsun mutlaka insanların işlerinin işleyişini zorlaştıracak ve bundan büyük bir keyif alacaktır.. İnsan evladı değilki layıkıyla yerine getirsin görevini..:)

Görevinin içine insanlığını katarak iş görenleri kesinlikle taktir etmeli.. Ve ödüllendirmeli..:)

Üst Alt