Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havaalanı otopark kullanımında otomobilin engelli statüsünde tescili..?

afitap

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

öğrenmek istediğim bir konu var. Bugün sabiha gökçen den yurt içi uçusum olacak. aracım engelli arabası değil fakat başbakanlık engelli kartım var. araç 5 gün otoparkta kalacak. engellilere ücretsiz oldugu soylendi. ruhsat adıma kayıtlı ama dediğim gibi. engelli aracı olarak işli değil. ücretsiz otoparktan faydanabiliyor muyum?

Başbakanlık akrtı göster ve işlem tamam:Ücretsiz faydalanıyorsunuz.

Otoparka girişte bilet al ve kaybetme; Bileti görevliye geri verirken başbakanlık kartını da göster: kartınızı ve biletinizi alıp inceleyecektir. ÜZerine telefon numarası ve plakası yazıp olursa ileride sıkıntı olursa sizi arayacak(ki beni aramadı)...

Atatürk havalimanını kullandım 2 kez, aracın ruhsatına bakıyorlar engelli aracı olup olmadığına.

Şansını dene istersen ama ücretsiz kullanamayabilirsin. yani ben emin değilim, benim ruhsatımı istemişlerdi.

Benim araba kayınpederindi ve ruhsatı istemedi. İsteyemez...

Uyarayım her görevliler bu işi bilmeyebilir. Bunun için şef yada otoparkdan sorumlu müdürü aramasını ve tekrar bilgi almasını rica ediniz.
Havaalanı otoparkı işletmesi özel değilse ve engelliye ücretsiz diye tahsis edilmişse; araç kimin diye ruhsatı isteyemezler.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu konun üstüne sabiha gokcen müsteri hizmetlerine mail attım. ve ruhsatın sizin ustunuze olması yeterli dediler.

Üst Alt