Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havalı minder almak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz marka var mı?

baris33

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, tekerlekli sandalye kullanıyorum günlük 10 saat oturmam gerekiyor işim dolayısıyla. bu yüzden bası yarası oluyor sürekli yeni ameliyat oldum. bi an evvel havalı minder almam lazım, piyasada çok fazla marka var karar veremedim. kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

SİNAPS HAVA DOLAŞIMLI DOĞAL KAUÇUK TEKERLEKLİ SANDALYE MİNDERİ

şuna bir bak kardeşim 4 yıldır kullanıyorum.şimdi bir tanede akülü sandalyeme almam gerek.evoss marka aldım akülüye salak gibi 2 yıl bile olmadı birsürü uğraştım patlağıyla şimdi patlak duruyor.sen fiyat alırsan buraya yaz bana 300 dolar demişti 2-3 gün önce ama evoss veya wollex filan alma paranı çöpe atarsın.

Teşekkür ederim bunu da düşünücem bir kaç marka buldum karşılaştıracam.

Alacağınız minderi fiyat ve kullanım rahatlığıyla buraya bilgi olarak yazarsanız bizlerin de aklında olur almak istediğimizde...

baris33

Var olan bir yara olduğunda veya kronikleşmiş ve ameliyat geçmişi olan bir bölge olduğunda dünyada alıp alabileceğiniz en iyi minder Star'ın Starlock modelidir. Başka hiç bir marka ve modele bakma, hiç birisi işini görmez.

Neden Starlock? Çünkü bu modelde yaranın olduğu alana denk gelen hücreleri tümüyle söndürmek mümkündür. Böylece yara basınçtan arındırılabilir.
Eğer çok düşük sırtlı bir sandalye kullanmıyorsan, yüksekliği 10cm olan modeli kullanmalısın. Fiyatı (%18 KDV dahil 1900 TL'dir)

Starlock minder hakkında bilgi için buraya tıklayabilirsin

@OturanBoğa
Teşekkür ederim tavsiyeniz için sizin tecrübelerinize güvenerek bugün siparişi veriyorum.

@denizkızı
fiyatı 1900 tl , rahatlığı hakkında fikrimi kullandıkça yazarım buraya.

Üst Alt