Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havalı Minder kullanmalı mıyım?

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3 yıldır MEB'de memur olarak çalışıyorum.

Akülü aracımın koltuğu sertti (araç koltuğu gibi olan modellerden) yumuşak ve kalın sünger ile değiştirdim.
Yinede 8 saat oturunca acayip uyuşuyorum. kemiklerim birbirine girmiş gibi oluyor. Yatınca 1 saat kendime gelemiyorum.

Bu havalı minderlerden daha önce hiç kullanmadım. Fiyatları pahalı olduğu için işe yarar mı yaramaz mı test etmeden o kadar para da vermek istemedim doğrusu.

Benim bası yarası gibi sorunlarım yok kilom az 35-40 kiloyum. Problem sadece uyuşmayla ilgili. Zaten 90 derece dik oturursam daha çok uyuşuyorum o yüzden koltuğu epeyce yatırarak kullanıyorum sandalyeyi.

Havalı minder almalı mıyım? Nasıl bir model almalıyım? Uyuşma sorunumu çözer mi?

teknolojik

Evet kardeşimi havalı minder işini görecektir. Sendeki o uyuşmanın nedeni kan dolaşımının aksaması. Havalı minder tam da burada iş görür ve basıyı azaltarak dolaşımın devamını sağlar.

Yara riskin yoksa ucuz markalardan da bakabilirsin. Ama iyi bişey alacaksan tabii Star'dan şaşma. Ne zaman olursa olsun minder patladığında vs. Teksan tümüyle ücretsiz tamir ediyor. Bu da büyük avantaj.

Cevabınızı geç fark ettim kusura bakmayın.

Ucuz modeller derken? Online alışveriş sitelerine baktığımda fiyatlar 1000 TL'den başlıyor. Daha ucuzu var mı işimi görecek? Medikalcileri gezme imkanım yok internetten satın alacağım.

Patlama sorunu olacağını sanmıyorum kilolu değilim.

Yalnız kafama takılan ben koltuğu kalın sünger ile kaplattım. Havalı minderi kullanabilmek için o süngeri sökmem mi lazım yoksa üzerine koyup kullanabilir miyim. Yani illaki sert ve düz zemine mi koymak lazım havalı minderi?

Üst Alt