Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havalı Minderi SGK karşılıyor mu?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar Ortopedik Engelliyim ve Sürekli Oturuyorum Sürekli Oturmaktan Dolayı Kalçamda Uzun Zaman Önce Yara Açıldı
ve Uzun Zaman da Yaklaşık 7 Yıl Pansuman Yaparak Kapatmaya Çalıştık Ama Nafile Kapatamadık Gezmediğim Doktor ve Hastane Kalmamıştı
Tesadüfen Gittiğim Bi Doktor Muayene Etti ve Yanım da Refakatçim Olup Olmadığını Sormuştu Bende Yanlız Gitmiştim Yarın Refakatçınla Gel
Küçük Bi Operasyonla Yarayı Dikicem Demişti Ertesi Babam la Gittik Doktor Dediği İyne İplikle Yarayı Birbirine Kavuşturup Dikmişti 2008 Yılında
Yaklaşık 4 Yıldır Çok Şükür Bi Sorun Yoktu Ancak Son Günderler de Az da Olsa Tekrar Akıntı ve Kanama Başladı Bir An Önce Biçare Bulmam Lazım
Arkadaşlarımı Aradım Sordum Roho Havalı Minder Almamı Tavsiye Ettiler Nereden Temin Edebilirim Karneye Yazdırabilirmiyim
Yeşilkartlıyım Bildiğiniz Gibi 1 Ocak 2012 İtibariyle Yeşilkart GSS Kapsamına Alındı ve Medikal Malzemeleri (Sonda'yı) Ödüyor
Acaba ? Bu Havalı Minderi de Ödermi Öderse Nasıl Bir Yol İzlemem Gerekir Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkür Ederim

Evet Yeşilkartlıların Medikal Malzemlerini 1 Ocak 2012 Tarhi İtibariyle GSS Tarafından Karşılanıyor Çünkü Ben Aldım Medikalcinle Görüş
Ama Bu Havalı Minder GSS Tarafından Karşılalnan Karşılanan Medikal Malzemelere Girmiyorum Sanırım ?

Üst Alt