Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havalı yatak kullanıp memnun olanlar var mı?

geçmiş olsun ;ben geçen sene 4 ay kullandım.Hatta çok iyi geldi sürekli sırt üstü yattığımdan yatak yaraları olmadı,o yumurta kolisi gibi dediği sürekli şişip indiğinden yatağa temas eden yerlerin havalanmasını sağlıyor ve bir taraftanda masaj görevi yapıyor.

Ben (hastane döneminde 1 ay kadar hariç) hiç havalı yatak kullanmadım. Sağa, sola ve yüzüstü kolayca dönebildiğim için, yatmaktan kaynaklı bir sorun yaşamıyorum...
Yara riski büyükse havalı yatak neredeyse hiç bir işe yaramaz. Hiç rahat olmadığını da belirteyim. Ama ille de ekonomik çözüm arayışıyla kullanılacaksa, asla baklava dilimli olanlardan kullanmayın. 3 yollu Boru-Tipi modelleri tercih edin. Bi gıdım da olsa daha iyidirler.

Bu konuda iki önerim olabilir:
1- Dünyanın en iyisi Star Matt havalı yatak
2- BedAid yatak yarası önleyen hasta yatağı

Havalı yatak kullanan arkadaşlar havalı yatağın üzerine kalın alez sererekmi kullanıyorsunuz.Bu şekilde kullanıldığı zamanda istenilen faydayı sağlıyormu.Borulu olanlarmı yoksa petek şeklinde olanlarmı daha iyi.

havalı yatak kullanıyorum hiç faydası olmasada idrar kaçağı olduğunda döşeğe geçmiyo ve havalı yatakta kolayca siliniyo. böylece bakıcınıza fazla sorun çıkarmıyosunuz ve mahçup olmuyosunuz.

Havalı yatağın kan dolaşımı sağladığı ağrısı olan hastaların ağrısını hafiflettiği ve yara oluşumunu engellediğine ilişkin yazıları okudum.Bunun doğruluk derecesini ve nasıl kullanıldığını kullanan arkadaşlardan öğrenmek istemiştim ama bu konuda pek kimse fikir beyan etmemiş.Neyse ben borulu olandan aldım.Üç motorlu hasta yatağı tempur yastıkta aldım.Tempur yatağıda almak isterdim ama gerçekten çok pahalı.Alım gücü olan arkadaşlara tavsiye ederim ortopedik yataklardan çok daha farklı bir ürün.

Ben sekiz ay kadar havalı yatak kullandım.Havalı yataktaki ana maksat, hastanın sırt üstü yattığını düşünün gece boyunca, havalı yatağın içindeki hava kanalları belli bölgelerde bir doluyor bir boşalıyor, bu sebeble hastanın sırt bölgesinde yatağa bağlı
devamlı bir baskı olmuyor.Devamlı baskı olmayınca deri kızarıp yara olmuyor, havalı yatak plastik bir malzeme olduğundan üstüne kalın havlu nevresimlerden kullanın yazın pişik te yapmaz, bunun hiçbir sakıncası yoktur.Birde havalı yatağı serdiğiniz yatak ortapedik olmalı hasta yatağın içine batmamalı.

Üst Alt