Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havalı yatak pompasına ihtiyacım var..?

alikarabulut

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar!

Havalı yatağımın resimde gördüğünüz pompası bozuldu, tamiri mümkün olmadı. Şimdi ya bu pompanın aynısına, ya da böyle İKİ HORTUM ÇIKIŞLI bir pompaya ihtiyacım var. Elinde kullanmadığı böyle bir pompası olan bir arkadaş varsa ve bağışlamayı yahut satmayı düşünürse lütfen yanıtlayıversin. Ya da belki internetden satıın alacağım bir yer salıklarsınız; ben bulamadım. Teşekkür ediyorum.

ML-MDT24CXCPUMP__Supra_Pump_Only.jpg
[/

Bende var aynısı değil fakat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaşar kardeşim, fotoğrafını çekmen mümkün mü yahut markasını yazabilir misin? Böylece uyup uymayacağı konusunda bir fikrim olur.

Yarın hem fotosunu hem markasını gönderirim cep telefon numaranı yaz yolla Whatsap dan göndereyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaşar kardeş, gönderdiğin fotoğrafı gördüm. O küçük bir motor, dolayısıyla düşük bir basınçta hava üretir, bendeki yatağı şişirmez. Gene de sağolasın. Belki başka birilerinde vardır...

Benimde var kullanmadım hiç çocuklar minderini yırttılar motoruda duruyor baba evinden taşınınca nerde olduğunu bilmiyom şuan bulursam yazarım buraya kargo ödersiniz ben yollarım ihtiyacı olana

Bulduğunuzda haber ederseniz memnun olurum Davut kardeş. Elbette kargosunu öderim. Yalnız önce bir fotoğrafını çekip gönderirseniz memnun olurum, pompa uyumsuz ise boşa eziyeti olmasın size. Teşekkür ederim.

Üst Alt