Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayal kurmak ve kahkaha atmak hastalık mı!?

@Descartes, Oğlum direk sesler beni güldürüyor demiyor tabi aklıma komik bir şey geldi ona gülüyorum diyor ama ben seslerle konuşup güldüğünü biliyorum sinirli olmasından daha iyi oluyor tabiki ama aynı sesler ona emir verip aşağılayıp hakarette ediyor o zamanda ciddi sıkıntı oluyor.

Yani seslerin gerçek olmadığını onun dostu olmadığını ve ona zarar verdiğini anlaması lazım biliyorum diyor zaten.

Ama aman ne zararı var gülüyor işte kendi kendine dediğin zaman aynı sesler kötü şeyler söylediğinde onların gerçek olmadığını ve kendisine zarar verdiğini anlatamazsın.

CFmZu5XXIAARODt.jpg:large

reel de çalışmayıpta hayal dünyasında çalışan var mı ?

Başlık "çalışan var mı" ama içerik "hayal dünyasında çalışan var mı" :)

Ne iş yapıyorsun hayal dünyasında ?

Bilgisayar dünyası gibi birşey mi biraz açabilir misiniz acaba. Bir durumu anlayalım önce.

ben hergün hayal kuruyorum aşırı derecede şizofreni belirtisi mi ?

Bence endişelenecek birşey yok. Ben aşırı hayal kurarım. Çünkü hiç istemediğim bir hayatı, hiç istemediğim bir bedende ve hiç istemediğim kişilerle yaşıyorum. Bence bu vücudun bir koruması. Bende de durum aynı.

Amfide bir kahkaha atardım herkes bana bakardı. Şimdi benle benden bahsederken arkadaşlar güler yüzlü olduğumu söylüyor. Başkaları da bir kaç defa bunu söyleyince davranışımın normal olduğundan şüphe ediyorum artık.

@Ahmet T,
Şizofreni belirtisi değilmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt