Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayaldi gerçek oldu! Protezimle etrafımdakilere gülücükler saçarak yürüyorum..

nuray_34

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
Belki kimileriniz okuduğunda aman be ne hayalmiş ne hayalmiş diyecekler ama benim için bu bir devrim otuz beş yılık ömrümde ilkkez birilerinin yanında geçerken cık cık cık veya yazık ahh şuna bask çocukların şaşkın bakışınn ardında saklı gülüşlleri olmadan özgürce yürüyebilyıorum .
yazları hiç sevmezdim eskiden çocuklar sokakta bolca olur ve ben onlara kızmama rağmen onlardan felik felik kaçardım sırf bu yüzden yolumu bile uzatır sırf onların şaşkın bakışlarına tanık olmamak için kaçardım .

şimdi yeni proztezimle çocukların yanlarından etrafıma gülücükler saçarak geçiyor. dik yürümemin verdği özgürlüğümle yürüyebilıyorum

teşekkürler allahım sana şükürler olsun ...

Ah be kardeşim, bu kadar sene neden bekledin.......
Yeni "boyutunda" mutluluklar dilerim.

Yüzünüzde mutluluk kalbinizde um ut eksik olmasın...

Sizin adınıza çok sevindim. Yüzünüzden gülücükler hiç eksilmesin...

Sizin için çok sevindim, tahmin edebiliyorum ne kadar mutluluk verici bir şey olduğunu..

Hayırlı olsun benimde iki kolum protez sizi iyi anlayanlardan biriyim iyi günler dilerim

nuray hanım DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN bunun adı yeni dogmuş gibi hayata 4 elle tutunmaya çalışmanız, sizi yürekten anlıyorum yürekten ben gözlerim doldu yazamıyorum....

Sevincimi benimle beraber paylaşan tüm arkadaşlarıma sevglerimi ve teşekkürlerimi sunarım ..

Benimde özrüm doğuştandı arkadaşım ilkokul sıralarında kullandığım çağdışı protez yüzünden ..20 yıldır proteze çok soğuk bakıyordum . Ama bir gün düşündm bunca yıl kendim için ne yaptım ailem kardeşlarım annem babam için deli gibi çalışıp onlara bakın ben özürlüyüm ama kendi ayaklarımın üzerinde durup size bile destek oluyorum diyebilmeminin dışında kendim için sağlığım geleceğim için ne yapıyorum hiç bşey sonra karar verdim ve tek başıma bir gün şirinevlerde ki bir medikal den protezimi aldım ..ilk başlarda alışmakta zorluk çektğim halde şimdi daha iiyim ve gözümü korkutan uzak yollara yürüme korkumun üzerine artık daha cesur gidebiliyor .. Ve eve kapandığım heba ettğim günlerime yanıyorum sevgili arkadaşım mutlaka kendine bu şansı vermelisin bunu kendine çok görme sevgillerimle

Üst Alt