Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat bana koskocaman bir yalnızlık hediye etti!

ferhatçelik

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
anadolunun küçük bir köyünde yaz sıcağının altında tarlada geldim dünyaya kuru ekmekle anamın tarhana corbasıyla büyüdüm zayıf sıska bir cocukluk dönemi geçirdim ilk okul bitti orta okula başladım kendim kücücüktüm ama umutlarım büyüktü ancak orta üçte rahatsızlanmaya başladım ve akraba evlliğinden dalayı sakat bir yaşam sürmeye başladım cok zor dönemler geçirdim hepsine şükrettim kader dedim bu hayatta tek isteğim sevenlerimin olmasıydı....şimdi koskocaman bir yalnızlık hediye edildi......yalnızım.....

sanırım ferhat arkadaş sevgili anlamında yanlız oldugu belirtmek istemiş gibi

bende uzun süre görmediğim birini tekrar gördüm bu aralar. hatta tanıştım sayılır. çocukluk yıllarımda görmüştüm ilk defa. sonra yalnız olduğumu anladım. keşke görmeseydim. ya da biraz daha zamanım olsaydı onunla konuşmak için. benimde duygularım varmış, unutmuşum kullanmaya kullanmaya :eek:

Sanırım bir ayrılık yaşamışsın mecazi olarak derdini anlatıyorsun. Eğer böyle ise takma kafana derim, bunları hepimiz yaşadık, kafandan tamamen silemesen de zamanla hayatını yine eskisi gibi sürdüreceksin buna emin olabilirsin. Bu alışma-geçiş sürecinde ise Allah sabırlık versin sana.

Üzülme lütfen, hayatta zaten hep yalnızız. Bu hayata tek geldik, tek yaşıyoruz ve tek gideceğiz. Bazen etrafımızda birileri olduğunu düşünürüz ama aslında kimse yoktur etrafımızda. Çünkü; düşünürken, hayal kurarken, uyurken, yerken, içerken hatta wc de bile yalnız değilmiyiz.;);););) İyi dediğimiz dostlar kötü günde kaçmaz mı yanımızdan, iyi dostlar ise ne zaman nereye gideceği belli mi sanki... En güzel örneğini vereyim aile oluyoruz, anne baba kardeşler sonra o aile her biri bir tarafa savruluyor. kardeşler evleniyor artık annenin babanın ya da birbirlerinin yüzüne bakmaz oluyorlar. Hele yaşlılıkta kim oluyor yanınızda ya da kim olacak yanımızda, hiç kimse olmayacak. bu durum da biz hep yalnızız. Önemli olan sen kendini yalnız bırakma. Gerisi hikaye... Hayata he de getsin kardeş:):):):)

Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde
ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde
Yüzünü rüzgâra dön, aradığın ordadır!
sevgili arkadaş yanlızlık bizlere mahsus değildır yanlız kalmamak için birşeylerın uğraşını vermelıyız bu uğraş sonundada sürdürdüğümüz yaşamın anlam ve zevki dahada başka olur.

hasan abi topu göğsünde yumuşatmış ve sert bir voleyle topu ağlaragöndermiş : ))

Üst Alt