Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat doluyken şimdi bomboşum... [O an]

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Samimiyetinize kalbinizin temizliğine öyle inandımki...derdim içimde büyüdü büyüdü sizlerle paylaşmak istedim.

Ben gizem.21yasındayım.benim için bir milattan önce ve sonraki dönem var diyebilirim.19yaş...2yıl önce dıştan hiçbirşey yok gibi görünürken psikolojik bir rahatsızlıga yakalandım. Intihar düşüncesi o gün bugündür hep benimle.
Ama allahımdan korkumdan yapamıyorum ama ben cehennemi bu dünyada yaşıyorum. obsessif kompulsif bozukluk + depresyon + yaygın anksiyetem oldugu ortaya cıktı.
Beynimin ön kısmında alpha dalgalanması artısı varmıs. Ilaç kullan kullan fayda da etmiyo,r o kadar umudum kırıldı ki. Eger bu seferkide iyi gelmezse manyetik uyarım yapılcak, o da olmadı elektro şok....... Ve aklımda su soru? Ya o da iyi gelmezse ne zaman biter benim hayatım onu beklerim herhalde. :(

teşekkür ederim beni de dinlediğiniz için...

Arkadaşım ne kadar umutsuz olsanda, mutlaka bir gün bir ışık doğacacaktır.Umudunu yitirme.Allah yardımcın olsun.

Arkadaşım insanın her zaman bir umudu olması gerekir ki başarabilsin.Sen de bunu eminim başaracaksın.Ben çok kötü kanser hastalarının bu hastalığı yenmeyi başardıklarına şahit oldum.Moralini düzgün tut , gülümse ve o küçücükte olsa ümidin peşinden koş onu bırakma olur mu bazan küçük ümitler büyük ümitleride beraberinde getirir.
sevgiyle kal

Sevgili Gizem, insanlar bu dünyaya (istisnasız) imtihan için gönderiliyorlar. Sen de ben de diğerleri de... Önemli olan bu sınavdan iyi not alabilmek. Birgün sınav elbet bitecek, ha bugün ha yarın, hiç farketmez. İyi not alabilmek, başarmak... İşte bütün amaç bu olmalı. Kimisi evladıyla, kimisi, parasıyla, kimisi eşiyle, kimisi de sağlığıyla sınav oluyor. Peki bu sınavdan iyi not alırsak ne olur? Mükafat olarak Yüce Yaradanımız bize sonsuz bir hayat ve mutluluk verecek. O sonsuz mutluluğu kazanabilmek için şu geçici sıkıntılara katlanmak gerekmez mi?

Umutlar insan hayatında her zaman var olmalıdır. Umudun olmadığı yerde karamsarlık olur. Karamsarlığın olduğu yerde mutsuzluk ve acı olur.

Acısıyla tatlısıyla güzelleştirebildiğimiz kadar güzel, mutlu olabildiğimiz kadar mutlu yaşamak bize hiç bir şey kaybettirmez tam aksine çok şeyler kazandırı.

çok sağolunn hepiniz BENİMDE TEK TESELLİM ALLAHIN SEVDİGİ KULLARA ACI CEKTİRYOR OLMASI....belkide teselli yok öyle birşey ama buda bnm sınavım işte....TEK İSTEĞİM ŞU KARAMSARLIKTAN UZAK OLMAK...

Aynı rahatsızlıgı yasayan bır arkadasım vardı.Uzun suren tedavi sonucu suan durumu cok iyi.Evlendi coluk cocuga karisti.Onda gozlemledigim hic bir zaman sosyal hayatini bitirmedi, icine kapanmadi,Ilaclarini saati saatine kullandi aksatmadi.Eminim sizde bu rahatsizliktan kurtulacaksiniz.Stres yapmayin umarim iyi olursunuz.

Canım benim geçmiş olsunn...rabbim tez zamanda şifanı versinn..Rabbime güven ve sakın onun istemediği bir şeyi yapma...

Gizem' cim sana acil şifalar diliyorum canım.Birde kendin için bol bol dua okumanı tavsiye ediyorum intihar düşüncesine kapıldığın anlarda yap bunu umarım sana uygulanacak olan tedavilerde cevap verir sağlına kavuşursun biran önce..

Allah yardımcın olsun..

Bu rahatsızlığı olup tedavi olan ve şu an hiçbir problemi olmayan fazlaca tanıdığım,arkadaşım var.Moralini yüksek tut.Kendi kendini dinleme,hobi edin,insanlara yardım et.Kendinden daha zor durumda olanların dayanma gücünü örnek al.Bu dünyada Rabbim'in bize verdiği canı sadece rabbim alır.Eğer yaşamamızı istemeseydi şu an bu yazıyı yazamaz okuyamazdık.Bundan dolayı günlerini heba etme, engüzel en verimli günlerin bugünler.Annen seni güzel günler yaşaman için dünyaya getirdi.Zorlukları yendi eminim gözünün içine bakıyordur.Eğer sen kendine yardım edemezsen kimsenin sana yardım etmesini bekleme.Kendini affet.Kendine iyi davran.Kendine iyi bak.Herkesin birbirine ihtiyacı var.

ölümden bahserken bile hayatı yazıyor ellerin...
sana dua edeceğim.

Çok geçmiş olsun. Ama sakın ümitsizliğe kapılma. Adım adım ne gerekiyorsa yap, göreceksin ki aşacaksın bunu.

National Geographic ya da benzer bir kanalda izlemiştim. Amerika'da yaşayan bir kadın vardı. Sanırm 40 yıl süren bir depresyon hali söz konusuydu. En sonunda bir ameliyat olmuştu. Ameliyat anında öyle ilginçti ki... Kadına ameliyat anında soruyor doktor, "nasıl hissediyorsun?", "kötü" diyor, "şimdi?", "kötü", şimdi, "kötü", ya şimdi?", "iyiyim", "şimdi", "çok iyiyim" :):)
İzlerken çok keyif almıştım. Kadın onca yıl sonra ilk kez "iyiyim" demiş ve gülmüş...
Yani, zor bir süreç elbette, ama sabır sabır sabır. Aşacaksın inşallah.

burası öyle büyük öyle güzel bir ailekiiiiiii hepinize binlerce teşekkkürlerrrrrrr gerçektennnnnnnnnnnn ALLAH RAZI OLSUN İNŞAALLAH BİRGÜN BENDE İYİYİM DİYEBİLİRİM...

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun . hayata zor bir sınavla devam ediyorsun ve çok gençsin bir çok insanın yaşamına ilişkin satırları burada okuyoruz ve görüyorum ki herkesin kendince içinden çıkamayacak kadar zor bulduğu bir hayatı var herkes ister ki gülsün hep mutlu olsun dermansız derdi olmasın eğlensin olabildiğince koşsun bazen ağlasın ama kimimiz bunlardan yoksun doğuyoruz ve bir nedenle bu zor durumlara düşüyoruz önemli olan senin bunu ne kadar başarabileceğini beynine ve vucuduna yerleştirmen sen şu anda çok moralsiz bir haldesin ama birçok doktorun ayağa kalkamaz dedikleri kalktı birçokları ölür derken yşama tutundu ve birçokları son anda kmsenin inanamayacağı bir güç gösterdi . birçokları yaparken gizem sen neden yapamıyasın kötüyü düşünme o hep var iyi olanı yakalamaya çalış karanlıkları dayanışmayla yenelim olur mu biz senin arkadayız :)

dusunsene bu kadar kişinin senin hakkında güzel temennilerini duyuyorsun olumlu düşün bence mutlaka aşacaksın

Gizem en kuvvetli ilaç senin beynin,kendi kendine ben iyi olacağım diye teselli verirsen eminim herşey daha güzel olacaktır..Düzenli ilaçlarını kullanırsan daha çok gençsin toparlanırsın yeterki önce sen iste..:)

Gizem hayattan asla kopma yaşam devam ediyor heleki istanbuldasın atla otobüse gel üsküdara otur sahile boğazı seyret inan yanakların tekrar pembeleşecek dudakların gülümsemeyi hatırlayacak.

Biz genellikle buralardayız sıkıldıkça buraya yaz bizlerde senin sıkıntına oratak olalım.
Hep betaber dağıtalım.
Hoşça ve sağlıkla kal

slm

merabalar gizemcim hoş geldin aramıza işallah hepbirlikte başarcaz bunları benimde kızım var allah hepinize acil şifalar versin hepinizi anlaya biliyorum allah yardımcınız olsun anne, abla ,kardeş ,arkadaş olarak hepinizin yanınızdayım dertleşip konuşmak isterseniz

GİZEM ilk önce ALLAH(cc)tan şifalar dilerim sana, kuvvetimiz irademizden daha çoktur, bu kusuru örtmek için, bir iş yapamadıgımız vakit '' MÜMKÜN DEGİL '' deriz. Bir insanın zaferi, o zaferi elde etmek için, sarf ettigi emekle ölçülür gizem, inşallah ALLAH(cc)' ın izniyle sende bunu başaracaksın, yeterki mucadelende yıgılıp kalma,ve ALLAH(CC) 'A SIGIN HERZAMAN

çook teşekkür ederim zaten beni ayakta tutan tek şey ALLAHIMA İNANCIM VE BUNUN BİR SINAV OLDUĞUNU DÜŞÜNMEM...

gizemcim canım benim arkadaşlarımında dediği gibi sabretmek gerekiyor.Sabrın sonu selamettir boşuna dememişler.Yeterki bu zamanları aşacam de.İnşallah aşarsın bu günleri.Daha sonrada ya ne günlerdi beee dersin iyiki aşmışım şimdi daha güçlüyüm dersin.dua etmeyide unutma kendin için ve hepimiz için:)

geçmiş olsun canımmm..kurban olduğum allahım derdine şifanı bir an önce versin..

Umudunu yitirme Sabret.!

Selamlar. Kardesim, geçmis olsun Umudunu yitirme Sabret Seni sevenleri dusun ve en önemlisi (Bos zamanlarında) ALLAH'a Dua et Sana Mutlaka bir kolaylık gösterecektir... Umudunu yitirme yoksa iyice bunalıma girersin Dikkat et! Gerekirse Psikologa da gidebilirsin. ALLAH Hepimizin yardımcısı Olsun....

geçmiş olsun canım..bak şöyle düşün bir sürrüü intihar edip te bundan dolayı sakat kalan insanlarımız dostlarımız var..onlar daha sonra ne kadar zorluklarla yaşamları nı geçiriyorlar bir bilsen..sen aklı başında birisin belli.. geçecek inan bana ..sadece dr lara güven ve inan dediklerini harfiyen yerine getir ve bir de kendine gün içinde uğraşlar edin...kendini dinleme oyalanacak aktiviteler edin bak göreceksin herşey düzelecek..daha çok gençsin canımm ve önünde koca bir hayat var..sevecek sevileceksin ve belki de çocukalrın olacak..dünyaya hayırlı evlatlar yetiştireceksin..90 yaşında insanlar bile yaşamayı düşünürken sen ölmeyi seçmemelisin...sevgiler..herşey güzel olacak..

dualarımız seninle olsun derim allah'tan umit kesilmez.dediğin gibi inşallah sıkıntılarını bu dünyada yaşamış olursun zaten işin doğrusuda bu bu dünya her şeyiyle bir sınav dünyası keşke sıkıntılarımız burada kalsa;

Üst Alt