Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat mı acımasız yoksa devletimiz mi sorumsuz!?

yunusemre1997

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba abilerim ablalarım içime atmaktan yoruldum ben de buraya yazmaya karar verdim

öncelikle benim sol gözümün arkasında tümör sebebiyle sol gözüm görmüyor doktor en fazla %32 verebiliriz dedi eger tümörden dolayı göz alınırsa ve protez takılırsa %40 verebileceğini söyledi
ailemle oturduk düşündük doçent doktorlarla ameliyat hakkında görüştük gözde artık küçülmeye başladığı için ameliyat olmaya karar verdim ve ameliyat oldum
gözüm alındı ameliyatı yapan doktor gözün arkasında tümor parçacıkları bulundu demiş aileme zamanla dağılmış yani

tümör raporu verecek doktorla görüşmüş ailem doktor tam tümör olmadığı için %32 den fazla veremem demiş ( şaka gibi ) o an şoka uğradım resmen

aradan biraz zaman geçti protezim takıldı daha sonra okulumu bitirdim ve gittiğim heryerde göz yüzünden işe alınmadım

artık isyan ediyorum böyle doğmayı ben seçmedim hiç kimse seçmedi
devlet ne zaman görecek bizi Allah rızası için soruyorum özel sektörde engelin var işe alamayız devlette sağlamsın rapor veremeyiz napayım ben o zaman intihar mı edeyim çarem kalmadı güzel devletim sen bana sağlamsın diyosun o zmn neden ben hayalimdeki meslek olan polis olamıyorum bu psikoloji beni alt üst ediyor sosyal yaşantım bile yok yoruldum artık abilerim ablalarım sizlerden bi fikir istiyorum ne yapmalıyım ?

kardeşim aynı kaderi paylaşıyoruz. farklı yollarla başımıza gelsede aynı zorlukları çekiyoruz. içine atma sakın ben attım iyi sonuçlanmıyor kesinlikle kafana takma katiyen bunu. her ne işle uğraşmak istiyorsan onun üzerinde uzmanlaşmaya çalış göreceksinki sen iş aramayacaksın öyle olursa iş sana gelecek emin ol. Benimde halimde pilotluk vardı küçükken ama olmayınca olmuyor be kardeşim düşünme. Devletten birşeyler beklemeyi ben bıraktım artık. Devletten bir fayda yok senin çaren kendi içinde . Ne olursa olsun lütfen zihnini yıpratma kötü düşüncelerle benim gibi. Daha uzun bir ömür var önünde hayat daha çok fırsat getirecek önüne. Hayat sana vururken öylece bekleme ayağa kalk mücadele et başka şansımız yok malesef.

Üst Alt