Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat ÖMSS'den daha önemli bir sınav

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar belki hiç kimse bu yazdığımı okumayacak belki silinecek açılan konu ama yazmak istedim,eylülde ek atama dedindi dört gözle eylülü bekledik,yok ekim dendi,bizi hayatımız zaten hep beklemeke geçmedimi ya,hastalıklar tedaviler,ilaçlar bekleyiş "Sabır" zannetmeyin ki bu isyanın cümleleri,nefsimizin ağır basması,biz asıl imtihandan o düşünceden uzaklaşınca çıkılmaz geliyo bu hayat,ben hem cp hastasıyım hem bipolar hemde panik atak hastasıyım zorlanıyorum ve sabır ve bekleyiş zor geliyor nefse.32 yaşındayım,isteğim o dur ki,şu hastalıklarım hafifleyip bir ev bark kurmak anlamını kaçırdığım hayatıma bi anlam verebilmek,bunların hepsi nefsi istekler mi,bazı bazı heveslerim kaçıyo her sarılışımda dibe doğru kayması hayatın,bazen sıfır da olmakta çok önemli.ben şuı an sıfırda olmak isterdim,şu an şükür bi işim var her ne kadar özel sektör ve zorlayıcı yanları olsada.işsizdim sağlıklıydım,son 4 senedir işim var ancak sağlığım bozuk.işsizlikten alelade bir işe girdim hayatın dibini gördüm.İşsizlik çok kötü lakin sağlığımdan daha ötesi yok arkadaşlar.şöyle düşünmeli eğer sağlığınız yerinde çalışacak sağlığınız varsa öte tarafı çok üstelemeyin,sağlık gidince işinizde olsa,o iş şu an benim için öyle yükten başka bişey değil.Şu an epey bir süredir araştırıyorum malül emekliliğini, bir zamanlar üretmek aktif katılmak hayata idealist fikirlerim vardı,herşey yalan olup gidiyor.Eğer öte tarafta sorgu suale inancım olmasa bu yaşı zaten görmezdim.Bunları neden yazıyordun diyorsanız,eğer ki çalışacak sağlığınız varsa şükredin.işszizliğe kahretmeyin.Gerçekten sağlıktan ötesi boş.Maddi durumumuzda şükür iyi ama huzur mutluluk sağlık hayatta düzen tutturmak sadece " KADERDİR" gerisi boş.........zaman ayırıp okuduysanız telekkürler arkadaşlar.en kısa zamanda silinecektir ama bir kişi okuyup iç ferahlığı olursa ne mutlu bana

Kardeş sonuna kadar haklısın hepimiz ayrı ayrı imtahandayız şükür halimize

sessizlik_80 kardeşim; yukarıdaki yazının tamamını okudum ve sana 5 tane sevdiğim söz & cümle yazmak istiyorum :

1-) ‎"Hoşunuza gitmeyen şeyde hayır olabilir. Allah bilir siz bilmezsiniz ..." (Bakara Suresi 216. Ayet)
2-) " Kolun kırıldı diye üzülme; belki ALLAH o kırılan kolunun yerine sana kanat verecek ... " (Hz. Mevlana)
3-) "Sopayla kilime vuranin derdi kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu,kirini alır. Niye kederlenirsin? ... " Hz.Mevlana (r.a.)
4-) " Üzülme ! Bir şey olmuyorsα; Yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de, Olmαmαsı gerektiği için olmuyordur ... "
5-) " Yorgunum !!! Çünkü ; Yorgunluğumun, Yaşamak Gibi Bir Anlamı Var ... "

Saygılar ...

haklısın arkadasım. saglıgımız yerınde olmayınca dünya bizim olsa neye yarar.

Arkadaşlar Allah razı olsun hepinize değer bilip kıymet verip yazdığınız yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ederim...

sessizlik_80 ; Amin İNŞALLAH ... ALLAH SENDEN DE; CÜMLEMİZDEN DE RAZI OLSUN İNŞALLAH ...

Üst Alt