Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat sigortası için sigorta şirketi alkol raporu istiyor..?

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
arkadaşlar ben bütün evrakları gönderdim sigorta şirketine şimdide alkol raporu istiyorlar
ama alkol raporu yok tedavi gördüğüm hastanede alkol testi yapılmamış,ama sigorta şirketi alkol raporu olmasa dosyan sonuçlanmaz diyor,tedavi gördüğüm hastaneyi arıyorum yok diyorlar,alkol testinin olmadığına dair bi kağıt vermelirini istedim savcılıktan kağıt almamı istiyorlar. nasıl çözecem bu işi?
lütfen yardım edin

Trafik kazasından mı bahsediyoruz Şahin?

yok bülent abi bankada hayat sigortası.bülent abi sen bilirsin nasıl çözelim bu işi

şahin kaza yaptığında senin hayat sigortanmı vardı, ferdi kaza sigortanmı vardı,
ayrıca kaza yaptığında seni hastaneye götürmüşlerdir ve kan alınmıştır o alınan kanda alkol olup olmadığı bellidir diye düşünüyorum, çünkü o anda senden başka türlü alkol testi yapılamazdı.

mustafa abi merhaba,abi kaza tarihinde kredi çekmiştim hayat sigortası yapmıştım (sanki kaza yapacağım belliydi))
sigorta teminatı olarakta vefat ve daimi maluliyet teminatı vardı,bütün evrakları sigortaya gönderdim şimdide alkol raporu istiyorlar alkol raporu yok yattığım hastaneyi aradım alkol testi yapılmamış bana zaten o hastanede hiç bi hastaya alkol testi yapılmıyormuş cihaz olmadığı için (zaten bende hayatımda alkol ağzıma almış değilim)

hangi banka bu, kaza tutanagında alkolle ilgili bir şey yazıyormu, ama hastaneye ilk gittiğinde senden mutlaka kan alınmıştır ve alkole bakılmış olması lazım.
şahin diğer olaydan trafik sigortasından bakıcı tazminatını ne yaptın, dava ne durumda

garanti bankası. avukatım diyo bu sigortayada dava açalım alırız parayı diyo ama davalık bişey yok sadece alkol raporu eksik davaya kalırsa 1 yıl beklemem gerek.bunun başka yolu yok mu mustafa abi olmayan bi raporu nasıl alacaz,rapor olmasa sigorta şirketi dosyayı kabul etmezmi? bakım parası 8 ay oldu dava açılalı bide mart ayına duruşma günü vermişler 3 ay sonra,bakalım sonuç ne olacak

bu sigorta değilmi seninki, burada istenilen evrakların içinde alkol raporu istenmiyor sadece kaza tutanağı yeterli
http://assets.garanti.com.tr/assets/pdf/tr/diger/kredi_odeme_guvencesi_hayat_sigortasi.pdf

https://www.garantiemeklilik.com.tr/tazminat-talebindeki-gerekli-belgeler-nelerdir.aspx

TAZMİNATI TALEBİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1. T.C.Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı tam teşekküllü bir hastaneden temin edilecek maluliyet derecesini gösterir doktor heyet raporu
2. Tedavi ile ilgili raporlar
3. Kaza sonucu maluliyet ise kaza tespit tutanağı
4. Sigorta Poliçesi
5. Tazminat talebinde bulunan sigorta ettiren/sigortalının tazminat talebine konu olan kazanın nerede, ne zaman, ne sebebden ve ne şekilde gerçekleştiğini açıkça belirten yazılı ve imzalı beyanı

Kaza veya Hastalık Sonucu Daimi Maluliyet Tazminatı[FONT=Arial]Sigortalının ferdi kaza sigortası genel şartları ve poliçe/bilgilendirme formunda belirtilen özel şartlar kapsamında kaza sonucu veya hastalık sonucu malul kalması durumunda teslim edilmesi gereken evraklar:[/FONT]
  • Tazminat Talep Formu
  • T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı tam teşekküllü bir hastaneden alabileceğiniz, maluliyet derecesini gösterir Doktor Heyet Raporu
  • Hastane’den alabileceğiniz, tedavi ile ilgili raporlar,
  • Kaza sonucu ise; şehir içinde ise Emniyet Müdürlüğü, şehir dışında ise Jandarma’dan alabileceğiniz, Kaza Tespit Tutanağı,
  • Sigorta ettiren/sigortalının tazminat talebine konu olan kazanın nerede, ne zaman, ne sebepten ve ne şekilde gerçekleştiğini açıkça belirten yazılı ve imzalı beyanı
[FONT=Arial]Kaza veya hastalık sonucu daimi maluliyet tazminatından faydalanabilmek için Tazminat Talep Formu'nun eksiksiz doldurulup, gerekli belgelerin tamamlanarak 0212 334 63 03 Garanti Emeklilik faks numarasına iletilmesi gerekmektedir.[/FONT]

sigorta şirketi gerekli gördüğünde istenilen evraklarda azalma veya çoğalma olabilir,
aradım böyle diyorlar

sen trafik sigortasından tazminatını alırken alkolle ilgili herhangi bir şey istemişlermiydi yoksa sadece kaza tutanağı yeterli olmuşmuydu,

evet güvence hesabı da istemişti yok demiştim sorun çıkarmadılar bunlara aynen şekilde diyorum trafik sigortasınada yok dedim kabul ettiler diye,ama bunlar alkol raporu olmasa olmaz diyorlar,ya bide hsbc bank var bakalı onarda isteyecekmi daha bugün evrakları gönderdim

Üst Alt