Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat sigortasının olması evde bakım maaşı ve 2022 maaşını etkiler mi?

umutsuz13

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Ben arac almak ıcın kredi cektım bana yapılan hesapta hayat sigortası yoktu bugun parayı almaya gıttıgımde 300 tl hayat sigortası ıcın ucret kesmısler peşin almıslar neyse onuda atalım bı yana şimdi ben sürekli işgöremezlik geliri ve evde bakım maaşı alıyorum bu yapılan hayat sigortası bızım bu maaşları etkılermı veya bı sorun cıkarmı bılgısı olan arkadaşlar cevablarınızı bekliyorum allah hepimize acil şifa versin saygılarımla

sanırım yaşınız 35 ve üstü.. 35 yaşın üstünde kredi kullananlara hayat sigortası kanunen mecburidir.. bu sizin Allah esirgesin vefatınız halinde sigortanın kredi borcunuzu ödemesidir.. iş göremezlik geliri ya da evde bakım maaşını etkilemesi mümkün değildir.. ikisi apayrı şeylerdir..

benım yaşım 26 normalmı sızce hayat sıgortası yapmaları

aslında ıs göreemzlık ve evde bakım maaşıma sıkıntı yaratmasında gerısı ondemlı degıl

35 yaşın altına kaza sigortası yapılır.. hayat sigortası yapıldığına emin misiniz..

ya da taşıt kredilerinde farklı bir uygula vardır.. sizi yanlış yönlendirmek istemem..

söylenene bakmayın.. poliçede yazana bakın.. ama size hayat sigortası yapıcaz demişlerse siz de bunu zorunlu sanıp onay verdiyseniz yaparlar.. kredi çektiğiniz şubeyi arayı öğrenmeniz en mantıklısı..

Üst Alt