Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayata dair...

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Hayata dair birkaç söz....

Dünya üzerinden son türü de son ağacı da kesip birbirimizi suçlamayalım...
Zamanın fırtınası hiç bir zaman yerinde durmaz. Dev ağaçları, dağları, yıldızları, insanları yerinden söküp atar...
Dünya, hayattan öğrendikleri dilinde beyninde olanlardan çok damarlarında dolaşanlarla güzelleşecek...
Alternatif çoğaldıkca mutsuzluklar çoğalıyor..
Yaşamak;
zamanı tüketmek olmamalı istediğin
Önemli olan zamanını yaşamaktır
Zaman yaşam dediğimiz şeydir
Sevmetir sevilebilmektir.
Tek yürekte çok olabilmektir.

Yaşamak yaşarken neler yaşatıyor sizlere???

HAYAT DEYİNCE.....

DÜŞSEKTE KALSAKTA,YUVARLANIP GİTSEKDE, RÜGARA KAPILSAKTA SAĞLIKLI YADA ENGELLİ OLSAKTA ANLŞILSAK YADA ANLAŞILMASAKTA DIŞLANSAKTA KABULLENİLSEKTE BU TOPLUMDA BİZDE VARIZ DUYUN SESİMİZİ GÖRÜN BİZİ ARTIK YETER BU UMURSAMAMAZLIK İŞTE HAYAT DEYİNCE HERŞEYİYLE VE HERŞEYE RAĞMEN BİZDE ENGELİLERDE VAR BU HAYATTA UNUTMAYIN

DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM TŞK EDİYORUM OKUYUP CEVAP YAZANLARA ŞİMDİDEN
HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZELDİR :)

VARLIĞIMIZI....
BENLİĞİMİZİ İLK KENDİMİZE...
SONRA ÇEVREMİZE KABUL ETTİRMEK İÇİN ASLINDA FAZLA ÇABALAMAYA GEREK YOK.
BİZ KENDİMİZİ YAŞAYALIM.
BAŞLKALARI DA SADECE KENDİNİ.
BEN KENDİMİ YAŞARIM BİR BAŞKASIDA SADECE KENDİNİ.
KABUL ETMEK SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ.
SADECE SAYGI...

hayat nedır???

hayat nedır arkadaşlar??
bilinçsızce bir şeylerın arkasına saklanıp dünyaya küsmek hayatın bir parçasımıdır..?? yoksa olmasını çok çok istediğiniz bişeyın olmadığını görüp her şeyden vazgeçmekmıdır hayat??
yoksa bir yaz akşamında balkonuna oturup şöyle sessızce gökyüzünü seyrettığınde var oma nedenın kavraya bilmekmıdır:?? ufacık bir sercenın çıkardığı o şaheser sese ne demelı?? her şeyı bir tarafa koydum ve kelebeği düşündüm arkadaşlar bu hayatta topu topu 1 gün yaşiyor ve öylesıne tadını çıkarıyor kı.. kelımelerle anlatılmaz... birden aklıma yaralı bir kelebek geldı ucamıyor tek gayesı sadece bir günlük hayatta bunu başaramıyor.. tek başina hamansızca çabalıyor... nafıle bir günlük hayatta gün yüzü görmeden veda etmesı gerek.. çünkü yanlız.. çünkü dayanacak biri yok.. arkadaşlar sözün kısası biz engelliler yaralı bir kelebek gibiyiz ama bir farkımız var.. kelebek yanlız biz bir bütünüz tek bedenız tek vücüdüz o uçmayı başaramaz ama bizler yek yürek olup hayatın tadını çıkara biliriz çünkü biz engelliler.biz ailesıyız dargınlıklar küslükler hamamsızca sürtüşmeler bitsın.. mesajım işallah doğru kişiye ulaşir... hoşçakalın

Gurbet acılar hasretle olur
Hasretle yananyürek burkulur
Göz yaşları gönlümü serinler durur
Ümitle günler yıları bulur

Bagrı taş olur engelı olmayanı
Gözleri yaşlıdır hasret çekenin
Bıktım günler aylar gayrı tükenin
Hasrettir benim belimi bükenim

Kim ister anadan babadan ayrı kalmayı
Akşam olur alır yerını yeni bir kaygı
Olmazmış GARİBE ENGELLIYE SAYGI
Bİtsin artık yollar geleyim gayrı