Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayata kısa bir mola vermek....

elmasıbs

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bazen kimsenin olmadıgını düşünüp aklimdaki tüm sorunlari yazmak istyorum.Ama ben biliyorum istegim gercekleşmiycek ama ben hayata kısa bir mola vermek istiyorum.Hayatımdaki tüm olumsuzlukları arkada bırakip sadece hayata mola vermek istiyorum.

hayata mola vermek demek hayattan umudu kesmek demek asla buna müsaade etmemelisin çünkü hayat devam ediyor arkadaşım öyle veya böyle

Mola vermeyin, üşenmezseniz bilgisayardan bir dosya açıp yazıverin... :)
Hem kimse olmaz,
hem de bu sayede sorunlarınızın üstesinden geldiğinizde tekrar açıp okursunuz, neleri başarmışsınız görürsünüz.
Çünkü mutlaka her kışın bir baharı olacaktır, ve yine kışa dönebilir,
yalnızca biraz sabretmek gerekiyor...

elmasıbs;

bu hayata mola vermek değilki. hayata yeni baştan başlamaktır. yeniden doğmaktır. bunu keşke yapabilsek, ama maalesef geçmiştekiler peşini bırakmıyor. bunu başarabilirsen zaten güzel günler bekliyor seni.

küllerinden yeniden doğan anka kuşu geldi aklıma. :)

hoş geldin anka kuşu :)

Arada bir resetlensek fena olmazdı hani:)Ama maalesef bu tür konularda en iyi ilaç zaman...

Hayat akıp gider..Hayata mola vermeyi bir türlü anlamadım nedense :)

Sıkılıp bunalmışsınız belli,ne durumdasınız bilemeyiz ama,biraz o ortamdan uzaklaşmaya ve yalnız kalmaya ihtiyacınız var.Çünkü siz sadece mola istiyorsunuz. Zaman zaman herkes dinlenmeye ve düşünmeye ihtiyaç duyar.

Kayıp yıllarınızı onarmayı deneseniz :)

yeter artık dediğimiz anlar oluyor tabi ancak yaşamak,her sabah yeni bir güne başlamak ve en sıkıntılı anımızda bile elbet güzel günler gelecek diyebilmek gelecekten umudumuzu kaybetmemek bence hayata en güzel mola verme hali biz bu molayı hep verelim kendimize umut varsa yaşamak güzel umudumuz hiç yitmesin dileğiyle....

bence açıp en çok güldüğünüz filmi izleyin yada çok hoşunuza giden güzel bir kitap okuyun ara verecekseniz bile kısa soluklu küçük aralar verin biraz kendinizi toplayın sonra gene geri takılırsınız tabi bu benim önerim herkese uymayabilir :D

Bazıları mazide gezer, bazıları hasret özler,çoktan ölmüş bitmiş aşkı mezardan cıkarıp öpmek ister.Bunlar bir şarkının dizeleri..
Her yeni gün, açılmış word sayfası gibidir.Pembe, siyah, beyaz, rengini seçmekte özgürsün.Yaşanmışlıklar, acılar, mutluluklar geride kaldığı gibi, ileride de yaşanacak.Her otobüsün durağı varsa hayatta da bizlerin molası olmalı, kendini sorgulamalı.Pc ye her program yüklendiğinde bile kendini yeniden başlatır :)

Aslında herkes haklı ama bazen insanların hayatında olumsuzluklar olur.bu olumsuzlukların ardından hayata mola vermek istersin.Ben şuanda sadece uyumak ve uzun bir süre hiç uyanmak istemiyorum çünkü artık yorulduğumu hissediyorum.Herşey bana acı veriyor ve hayattan sıkıldım.Tabiki beni anlayamazsınız.

bende sıkıldım hayattan yoruldum.çünkü yıprandım çok acı çektim. ama hala bir umudum var ama yarın ama yarından sonra bir çıkış yolu arıyorum. bunu bilemiyorum zamanını. çünkü insanlar beni yordu. dedim ya. kadere inanmak vardır Müslümanlıkta demekki buda benim kaderimmiş.hangisi anlatayım yada nereden başlayayım . hep sitem hep sitem ama kader diye bir şey var buna inanıp buna güveniyorum son çarem var oda bende saklı kalsın

Allah cc kimseyi çaresiz bırakmasın,biz sınav dünyasındayız yaşdığımız dertler sorunlar bu sınavın soruları inşallah umudumuz yitirmeden bu sınavı geçeriz.elmasıbs arkadaşım,uyumayı sorunlardan kaçış olarak görmüş ama bu seferde bu sorunlar rüyamızda bizi rahat bırakmıyor(kendimden biliyorum).'hiç uyanmamak'sözünüde yanlış anlamışımdır inşallah.Biz insanoğlunda güçlü bir sabır ve irade var yeterki pes etmeyelim.

doğru diyorsunuz arkadaşım. benim hayatta tek aşkım var oda yüce rabbim. rabbim için yaşamayı göze alıyorum acaba bir iyilik yapabilirmiyim acaba birini sevindirebilirmiyim diye çalışıp yaşıyorum rabbimede şükrediyorum başkada bir umudum kalmadı zaten

Üst Alt