Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayata mahkum olmayı seçerseniz, mahkum olursunuz...

amicable

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
uzun zaman oldu bu süre içinde evlendim 6 Ekim 2010 da mutluyum.hayat bir mücadele bu mücadeleye hazırdım ve bastondan kurtuldum.Didim'e gittik.Eşime çok teşekkür ederim bana yaşattığı şeyler görmediğim güzellikler için. günden güne kendime güvenim gelmeye başladı.şimdiye kadar hiç kimseye haksızlık yapmadım,yalan söylemedim hiç kimseye. hayallerim vardı benimde Allah biliyor benim içimi Eylül'de tanıdım eşimi ve onu tanıdığım için teşekkür ederim ALLAH'ıma. ona kaçtım evet beni bu halimle kabul etti Yoncalıya gittik 3 hafta ve ben kendimi düşünmek zorundaydım Size bunları neden anlatıyorum çünkü yapacak çok fazla şeyiniz var. hayata mahkum olmayı seçerseniz mahkum olursunuz yapacak çok fazla şey var. felç hastalarına bir korku verirmiş Allah dr söyledi bu korku sayesinde kişi yitirdiği şeyleri kazanmaya çalışırmış.görüşmek dileğiyle

mutluluğun daim olsun ,herşey gönlünce olması dileğiyle..

mutluluğu yakalamışın, rabbim sıkıntı,dert vermesin bundan sonra.hep mutlu hep mutlu olasın inşallah..:)

mutluluğun daim olsun,yürümek destekli dahi olsa mükemmel zaten,sen onuda bırakmışsın başarından dolayı tbr ederim:)

arkadaşlar hayat bir mücadeleden ibaret sizde mutlaka mücadeleyi bırakmayın.ZORLU YOLDA Allah güç verdiği süreçte yürüyelim umudunuzu kesmeyin sizde başarabilirsiniz isteyin yeterki

Üst Alt