Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayati tehlikesi vardır raporu yada yazısını nerden alabilirim?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhabalar %80 ağır engelli şizofreni hastalıgı olan annem var,Dün askerlik erteletirmek için şubeye gittim ve annemin şuan mevcut raporunu kabul etmediler hayati tehlikesi olan rapor olacak dediler,benim dışımda herangibi bir bakanı yok tek kalmasıda imkansız belirttiğim raporu nerden alabilirim?

yıldırım1
Annenize raporu veren doktorla görüşün.
Konu annenizin hayati tehlikesi ise bunu ancak rapor veren doktoru değerlendirir ve size durum bildirir raporunu yazabilir.

Mehmet005 tşk ederim cevabınız için,aynı doktoru bulmam imkansız sanırım 2009 da alıan rapor birşekilde hastaneyle konuşup istenilen belgeyi alırım umarım.

yıldırım1
Elinizdeki rapora istinaden bölüm doktoru annenizi tekrar kontrol ederek hasta son durum bildirir raporunu mutlaka size verecektir,burda size düşen,askerlik durumunuzla ilgili konuyu doktora anlatarak annenizin mutlaka ve sürekli bir kişinin gözetim ve kontrolünde olmasi gerektiğini aynı zamanda hastanın tek başına kalması durumunda hayati tehlikeyle karşılaşa bileceğine dair,hasta son durum belgesini yazması yönünde olmalıdır.

Mehmet005 cok teşekkür ederim bilgileriniz dahilinde yol izleyeceğim sağolun en azından doktora gittiğimde ne söylerim düşüncesinden kurtulmuş oldum tşk

Üst Alt