Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatım roman

ati1

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben 1963 doğumluyum gençken hızlı motor siklet ile hız tutkunuydum öyleki binmediğim motorsiklet kalmamıştı delice sürat yapardım yine aşırı hız yaparken önümdeki viraja benden önce kum yüklü kamyon kumları yere olan oldu ben o hızla otobüse yandan çarptım sonuç motor tamir olmayacak şekilde hurdaya
ben yoğun bakıma üç ay tedavi ve alçılarla tedavi sol ayak üç santim kısaldı neyse bu arada parti aracılığı ile kamuya işe girdim muhasebe bölümü mezunu olduğum için çabuk yükseldim ve ihale ve satın alma komisyonuna seçildim burda herkesin durumu gayet iyi arabalar katları var Allah'a şükür ben geldiğim gibi gururla başım dik olarak çalıştım belki kredi kartları ile borçlu olarak ama gururla bu arada bende şeker hastalığı baladı zaten ailede ırsi 99 yılında Süreyya paşa hastanesinde burger ameliyatı oldum ama boşuna olmuşum 2002 yılında sol ayağımda bası yarası oluştu hala devam ediyor 2004 yılında özelleş-tik 2006 yılında hepimiz işten atıldık 2007 yılında
Milli eğitime işe başladık bu arada 1500.tl alırken 490 tl düştü 2008 yılının 1 nisanında emeklilik baş vurusu yaptım ilk işe girişte18 gün primi yatmış ama firmanın ünvanı gözükmüyormuş parayı almış ama ssk Göztepe ssk Bakırköy ssk ya yolluyor o beni vezneciler ssk ya yolluyor sonuç 21 aralık 2008 neyse şükür maaş bağlandı 2013 yılının mayıs ayında sağ ayağımın tabanın yarısı karardı ben hastane hastane dolaşırken birde sol yanıma felç vurdu felç başlayınca hemen Beykoz devlet hastanesine acile gittim oradaki nöbetçi doktor felç geçirdiğimi ama ilaca gerek yok diyerek yolladı birgün sonra Erdem hastanesine ortopedi doktoru nöroloji dr.sevk etti oda bunun acil olduğunu ama pahalı o yüzden acilen Numune hastanesine sevk etti 4 gün yattıktan sonra çapa Hastanesi Su altı hekimliğide tabanın yarısı kesildi 9 ay yattıktan sonra Vre bulaştırarak ve böbrekler iflas etmiş olarak postaladılar Allah'tan eski doktorum hemen beni diz üstü ameliyat etti protez almak isteyince emekli olduğumdan adi protez verdi ama hem 1500tl fark verim hemde leş gibi ağır ve sol ayağım da bası yarası olduğu için kullanamıyorum şimdi sgk akülü araba verecek mi emanet araba ile evin içinde dolaşıyorum ama yaşamak çok güzel yinede hayata dört elle sarılalım!

As..Gecmis olsun güzel herseye ragmen pozitif enerji yüklüsünüz Allah bozmasin

Üst Alt