Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatımın değiştiği.. [O an]

Gülçin uğur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben üniversite öğrencisiyken çamaşır ipi bağlamak için balkonun mermerine çıktım mermerin kırılmasıyla 5. kattan düştüm belim,sağ femur kemiğim ve topuğum dağıldı çok şükür şu anda ayaktayım üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım uzun bir tedavi süreci oldu ama dediğim gibi çok şükür bu günüme..

Geçmiş olsun her halimize binlerce kez şükürler olsun Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun.. işte herşey anlık ne olacağı belli olmuyor.

çok geçmiş olsun rabbim beterinden sakınsın sanada yaşama sevinci nasip etsin.

geçmiş olsun kardeşim rabbim beterinden korusun inşallah cennet anahtarın olur çektiğin sıkıntılar.. rabbim bahtını açık etsin

çok geçmiş olsun kardeşim allah şifanı versin bundan sonra daha dikkatlı olursun inşallah

öncelikle geçmiş olsun
ayak bileginiz donduruldu mu ?

Kardeşim çok geçmiş olsun.rabbim başka sıkıntı vermesin inşaallah

Çok geçmiş olsun Rabbim kalan eksiklerinizi de tamamlasın inşallah. Benim de kaza şu şekilde oldu. Minibüs ile Isparta yolunda giderken arabanın aşırı yolcudan rot'u koptu ve araba 2 kez takla attı. Ne yazık ki bayılmamıştım ve herseyi hatırlıyorum. Araç içinde çıkılacak tek yer benim yanımdaki cam olmuştu ve herkes çıkabilmiş araç içinde sadece ben kalmıştım. Ilk etapta elimi bacağıma attığımda 2 bacağımda da can yoktu. Bacaklarım kırıldı sanmıştım. Oysa ki omurilik kırılmış ve belden aşağı felç kalmıştım. Isparta da ameliyat oldum parapleji tanısı konuldu ve %99 yataklak kaldığım söylendi. Çok şükür 60. Günümde ayağa kalktm 62. Günümde adım attım. Şimdi desteksiz her yere kendim gidip geliyorum kenarında tutacak yeri olmayan merdivenler dışında kimsenin yardımına ihtiyacım yok.sadece inanmak lazım ve moralin çooook yüksek tutulması gerekiyor....

Çok geçmiş olsun bu günümüze şükür Allah başka dert sıkıntı göstermesin inşallah

olsun bunada çok şükür benim ayağım da ferç sonucu sağa sola bakıyor biiraz ama hiç de takmıyorum.

Üst Alt