Herkese selam arkadaşlar. Ben 7 senedir rahatsızım ilk başlarda paranoya daha sonra hezeyanlar paranoidler psikozlar sürekli değişen bir hastalık grafiğim var. Hayatımın en kötü dönemini bikaç ay önce atlattım.Hatta forumda biraz sızlandım işte şöyle korkuyorum böyle korkuyorum diye. Neyseki o kanımın çekildiği ve temel ihtiyaçlarımı karşılamak dışında başka hiçbirşey yapamıycağım o dönem bitti. Bipolara benzer birşeyde yaşıyodum forumda sordum ama bipolar olmak için belli bi süre iyi ve depresif kalmak gerektiğini söylediler bende öyle olmuyodu günlük değişiyodu ruh halim. Bipolar durumumda bayağı gelişme oldu artık manilerim uzun sürüyor ve fazla depresif kalmıyorum.
Şuan yaşadığım ise okb. takıntı hastalığı yani. Aklıma bazı istemediğim şeyler geliyor ve ben onları düşünmemeye çalışıyorum. Ama birşey diyimmi okb ye kurban olayım eski halime göre çok iyiyim ama süreklilik konusunda şüphelerim var tabi. Birde insan okb ise gerçekten birşeyi düşünmek istemedimi düşünmüyor yani biraz beyni yoruyosun ama istemediğinde o kafana gelen şeyleri arkaya itebiliyosun.Herkese geçmiş olsun umudumuzu kaybetmek yok ! Ben dedim ki artık herşey bitti burdan kesinlikle dönmez ! ama döndü birazda olsa.. Umudunuzu kaybetmeyin.
Şuan yaşadığım ise okb. takıntı hastalığı yani. Aklıma bazı istemediğim şeyler geliyor ve ben onları düşünmemeye çalışıyorum. Ama birşey diyimmi okb ye kurban olayım eski halime göre çok iyiyim ama süreklilik konusunda şüphelerim var tabi. Birde insan okb ise gerçekten birşeyi düşünmek istemedimi düşünmüyor yani biraz beyni yoruyosun ama istemediğinde o kafana gelen şeyleri arkaya itebiliyosun.Herkese geçmiş olsun umudumuzu kaybetmek yok ! Ben dedim ki artık herşey bitti burdan kesinlikle dönmez ! ama döndü birazda olsa.. Umudunuzu kaybetmeyin.